Min starka tjej

Hej alla mina fina läsare,

Bara att komma in på bloggen gör mig glad. Då känns det som jag pratar med mina vänner varje dag. Har färre och färre vänner irl ju äldre jag blir känns det som, men sen har jag ju ett hav av nätvänner och det är inte dåligt det ❤️

I dag hade Corinne som jag skrev på förmiddagen behandling. Vin Kristin och kortisonstart. Sen hade vi läkarsamtal vilket alltid känns bra. Det känns skönt att C håller schemat och vi faktiskt idag vågade fråga om vilket datum hon räknar med att vara klar. Känns skönt att veta vad vi har att se fram emot i maj om 1,5 år. Vilken fest vi ska göra till henne, eller kanske bröllop har vi börjat fundera på nu. Ett bröllop i maj 2020 blir det nog ❤️

I morse när vi emlade (bedövade) hennes port-a-catch, frågade hon; – ska vi till sjukhuset? Ja, och om de sätter nålen, vill du sitta själv eller i mammas knä frågade jag? Själv mamma, jag går på Boxning nu.

Alltså, jag började nästan gråta. Jag blir så och tacksam över att HON alltid får oss att må så bra i det här, att hon lugnar oss när någonting känns jobbigt och ger oss så mycket kärlek. Man kan inte bli mer stolt än vad vi är över henne och Naomi, som är en så underbar syster.

Efter behandlingen körde Mike oss till min kusin så myste vi där hela dagen tills att vi hämtade Naomi på skolan.

Tack för ert stöd.

Kärlek

A

Sätta-nålen presentlådan.

Halloweenballonger på avdelningen

Vad vi tycker om cancer…

Ny peruk..10e i ordningen..

Hon som fyller mitt hjärta med kärlek..

10 kommentarer

 1. Ha en fin kväll ❤️

 2. Så fina💗 och lilla C, stora tjejen.. härligt att se henne så pigg och kry.

  Stoooor fest är aldrig fel!😍

  Sköt om er😘💗

 3. Finaste Corinne, vilken krigare och tuff tjej. Ta hand om varandra. Många varma kramar!!

 4. Jaaaaa bröllop!!!! Vilka brudnäbbar ni har, det kommer bli fantastiskt!
  Skönt med ett datum, lättare att ladda mentalt då. Ja, dessa små troll som alltid vet hur dom ska hjälpa sina föräldrar<3
  Ha en fortsatt fin vecka nu.
  <3<3<3<3

 5. Vad underbart att läsa att ni kan räkna ner, blev så innerligt glad!! Vilken kämpe hon är, goa lilla C ♥

 6. Stark mor, stark dotter. 💕

 7. Så starka ni är hela familjen❤️

  Tänkte bara fråga hur ”de flesta” föräldrar med barn som får leukemi gör med jobb? Du verkar ju kunna kombinera ditt arbete hyfsat med att ta hand om C, men hur gör de som inte har den möjligheten? Bara en allmän undran – du behöver självklart inte svara om du inte vill 🙂

  1. Vår son har leukemi, jag har slutat jobba och är hemma med honom. Man får vaab (vård av allvarligt sjukt barn) det är obegränsat med dagar. Sen får min man vårdbidrag så vår ekonomi är ungefär som innan.

  2. Hej Olivia,
   Ja samma som Lotta. Vi får vabb för de dagarna som C skulle gått på förskolan.

   Kramar

 8. Bilderna!!!! Ääääälskar! Bilden när hon lutar sig mot dig, helt fantastisk. Hon ser så kärleksfull ut, men samtidigt full av bus. Att man kan bli så kär i en liten tös man aldrig träffat! Kram på er!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *