Behandlingstisdag

God morgon,

Vi är strax på väg till sjukhuset för en Vin Cristin behandling och kortisonstart. Hon kommer att äta kortison i fem dagar, och förhoppningsvis går det lika bra som sist. De andra gångerna hon har ätit kortison har varit fruktansvärda, men förra gången verkade hon må helt ok. Vin Cristin är en jobbig medicin som, när Corinne tog den ofta, påverkade hennes skelett. Hon fick ont i benen och kunde inte röra sig så bra dagarna efter behandling, hon kunde till exempel inte böja sig ner, hon fick också väldigt ont i käken som är en vanlig biverkning. Och hon haltade i flera månader. Nu får hon den behandlingen så sällan så hon verkar inte reagera så mycket, men i januari kommer hon göra 4 behandlingar på rad och då kommer hon nog få ont av den igen.

Hon är ok med att vi ska till sjukhuset och längtar efter att få springa runt där och leka.

Hörs lite senare,
Kärlek A

5 kommentarer

  1. Heja heja lilla C! Vilken kämpe, och vilken solstråle ♥♥

  2. När min son blivit lite bättre efter sin åkomma, så fick han ett par Heeleys som han fick ha när vi åkte till sjukhuset!
    Han älskade det, speciellt på vintern när det inte gick att åka ute, där kunde han åka hur mycket som helst:) Då blev sjukhuset lite roligare!
    <3<3<3<3

  3. Massa massa massa kärlek till hela din familj <3 tänker på er!

  4. Skönt att hon inte blir ledsen när hon ska dit. Sötaste Corinne! Coolaste tösen!

  5. Ni är sånna kämpar! All kärlek till er <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *