Söndag

Hej ni mina fina!

Hoppas helgen varit fin. Jag har vilat från allt, behövde verkligen vila. Men idag kände jag mig bättre igen och uppskattar att må bra. Näsan rinner fortfarande, men ändå ok.

Jag har fotat ett samarbete idag, men blev inte helt nöjd. Man tror att det är enkelt att ta en bild, men det ligger mycket jobb bakom ett samarbete. Man ska komma på en bildidé som matchar breifen, ta en bild som är kreativ och får bra med ”likes” så kunden blir nöjd osv. Väldigt roligt dock. Ska jobba vidare på allt imorgon.

Mike gick till parken men tjejerna och sen tog vi en promenad och fikade lite.

Resten av dagen bestod av att beta av en enorm hög med stryktvätt. Jag har blivit manisk med att stryka. Så avkopplande och skönt tycker jag (när jag får göra det ifred). Samtidigt tittade jag på en dokumentär om Whitney Houston på Netflix. Jag älskar att lyssna på henne, men så sorgligt att se vilket tragiskt slut på en så magiskt artist och människa.

Hörs imorgon,

God natt!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *