Landet

Hej vänner,

Mike behövde jobba idag så jag tog bussen till Norrtälje med tjejerna för att få lite lugn och ro på landet, de river huset hemma! Min halsont har övergått till förkylning från ”hell”, ni vet när det rinner konstant och jag är helt röd under näsan. Jag känner mig så ofräsch. Skönt att vara här ute så tjejerna kan leka, springa runt med pappa och jag kan vila.

Vi hade ju planerat en stor halloweenfest idag med våra vänner, så det är jag mest ledsen över. Men vi tar det nästa helg.

Solen kom fram en sväng så jag sprang ut och sög åt mig. Vi gick ner till sjön och hängde, plockade stenar och hoppade lite trampolin.

Nu äter vi popcorn och väntar på att mamma och Mike ska komma ut, då blir det middag tillsammans.

Imorgon hoppas jag att jag mår bättre så jag orkar lite mer. ❤️ finns en härlig loppis här som jag skulle vilja gå till.

Svårt att förstå att de här bilderna nedan är tagna samma tid, på samma plats förra året, bara 9 dagar innan Corinne fick sin diagnos. Det känns OVERKLIGT för mig att förstå fortfarande. Vilken resa vi gjort det här året. Va starka vi är människor, så mycket starkare än vad vi någonsin kan tro. Vi prövas sällan för den styrka som vi faktiskt besitter, glöm inte det.

Kram och trevlig helg!

3 kommentarer

  1. Hej hej, minns att du tipsade om att göra sina knip-övningar. Så bra! Tycker det är sååå svårt att minnas detta. Så jag gick in och letade efter en app för detta. Hittade en som heter just ”Knip”. Vill tipsa om denna för jag tycker den är så bra. Med information om varför det är bra, hur man hittar rätt muskler, en timer och sen möjlighet att välja påminelser! Hur bra 😀

    1. Lisa! Vilket kanontips! Nu när jag varit megaförkyld har jag typ kissat på mig varje gång jag nyst så den här appen laddas ner i denna stund.
      Tack snälla! Kram och trevlig helg

  2. Ja, hur kunde dom va såpass friska samtidigt som dom var så allvarligt sjuka?! Jag förstår det fortfarande inte.

    Så träffande beskrivning: ”vi prövas sällan för den styrka vi besitter”❤️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *