Sara x Davida lunch

Hej vänner,

I dag att jag hemma i pyjamas till klockan 10.30 innan jag motsträvande klädde på mig. Inte för att jag inte ville gå på en superhärlig lunch, utan för att det var det sämsta tänkbara väder. Usch usch usch! Spöregn, blåst och kallt. Men men! Jag och Corinne hoppade in i bilen och körde ner till Nobis där Sara Biderman lanserade sin kollektion med Davida cashmere.

Sara har designat superfina stilrena plagg som behövs i allas garderob 🙂 jag fick välja två valfria plagg och valde då en klassisk stor halsduk i svart, och en v- ringad oversized tröja i beige.

Corinne, som inte ville vara med någon annan än mig, fick som vanligt följa med. Det var i en svit så jag la henne i sängen med iPad och vi satt och åt. Hon knackade på mig 411 gånger för men det är ok 🤗

Min skjorta som så många frågade om idag är från zara (ca 3 mån sen).

Med favvo- Michaela

Sharareh och Susanne och Michaela på den bilden över ❤️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *