Måndagstipset

Hej fina,

Jag startade ju en ny kategori här inne förra veckan, måndagstipset, hoppas ni gillar det. Jag tycker själv att det är så kul att bli inspirerad på olika sätt, (känner dock att jag skulle behöva uppdatera mig med lite nya tidningar och så).

1.
Zaras online shop
Kanske inte det mest tippade tipsen, men jag måste säga att jag tycker Zara.com lyckas på så många sätt. Inte minst genom att tillverka väldigt snygga kläder till bra priser och snabba på att ”kopiera” de ledande modejättarna, men också för att vara så duktiga och inspirerande med sin webbshop. Ibland när jag saknar inspiration går jag in där för att titta på hur de stylar plaggen, tar bilder osv. Även Zara home inspirerar mig mycket.

2.
ColdZyme
Jag såg Dittes instagraminlägg om ColdZyme och gjorde sen en del google på det. Ett toppentips för att ”både reducera risken för förkylning och förkorta sjukdomsförloppet om den används i ett tidigt stadium av infektionen.” ColdZyme Munspray används i munhåla och svalg där förkylningsvirus får fäste och förökar sig. Sprayen bildar en skyddande barriär på slemhinnan. Barriären fungerar osmotiskt mot förkylningsvirus och fångar in dem och förhindrar att de infekterar celler, så att kroppen kan göra sig av med dem på naturlig väg. ColdZyme verkar mot orsaken till förkylningen, själva förkylningsvirusen.”

Väldigt många som jag pratat med och använder det här har inte ens blivit sjuka. Jag får mina levererade från apotea idag. Har ni provat?

3.
She felt like feeling nothing
Jag har i flera år varit ”fan” av R.H Sin. Han skiver quotes och jag gillar att läsa böckerna om och om igen..  I våras släppte han ”She felt like feeling nothing” och jag beställde den idag.  Jag blir lugn och inspirerad av att läsa hans quotes.

4.
Farsdagpresent  – Shirtonomy
Jag tog Mike till Tobbe på Shirtonomy och beställde skjortor till honom. Ett superbra tips till farsdag som är 11/11, så dags att beställa. Om man inte bor i Stockholm eller vill överraska mannen så kan du mäta en favoritskjorta, fylla i måtten och få hem skräddarsydda skjortor. Jag beställde faktiskt en herrskjorta till mig själv också 😉 Har ni några bra farsdag presettips?

5.
Långa dunjackor
Jag är så glad att långa dunjackor är trendigt just nu. Jag  har själv beställt den svarta, andra från vänster från The North face.  Skönt som tusan och snyggt. Perfekt för att hålla benen varma också 🙂

Tack för era kanonbra tips förra veckan, har ni något/några bra denna vecka?

Läs också:
Måndagstipset vecka 42

1 kommentar

  1. Provade Cold zyme förra året när jag hade halsont, men tyckte den var så äcklig att det bara blev en gång… Dels obehagligt att spraya något rakt i halsen och så smakade den så hemskt enligt mig. Inte så lyckat alltså! Men så är jag ganska kräsen också 😉

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *