Bebisgos

Hej hjärtan,

I dag åkte jag och C och fixade våra naglar på förmiddagen. Hon gick själv fram till en tjej och sa, jag vill ha lila naglar. Sen satt hon i en stol och blev målad när jag var klar med mina fötter. Liten och bestämd.

Vid lunch åkte vi till min vän Sandra som fick barn för två veckor sen. Vi har längtat efter att få träffa det lilla underverket. Livsfarligt för mig att träffa en bebis alltså, jag vill ju ha en till direkt. Nayomi heter hon och är så vacker ❤️

Vi pratade om hur tufft det är i början när man får, speciellt sitt första, barn. Förväntningarna är skyhöga sen är det mest en stor chock i början med allt vad det innebär att få barn. Det tar några veckor innan man kommer in i det och lär känna sitt barn och alla rutiner. Jag fick såna flashbacks när jag såg Sandra och Nayomi, och kommer ihåg hur ensam jag kände mig många gånger. Speciellt i början efter att jag och Mike hade varit tillsammans varje dag de första två veckorna. Sen var det bara jag och Naomi hela dagarna. Jag var 25 när jag fick barn och inte så många av mina vänner hade barn.

Man har ju ingen aning om vad som ska hända när man kommer hem från BB- bubblan. Amningen fungerade bra för mig men jag hade så ont i brösten, blödande bröstvårtor, alla frågetecken med varför si, varför så. Spyor, bajs, svettlukt och lakan som var konstant blöta av mjölk… och vad allt tog tid med första, bara att komma utanför dörren tog 5 timmar 😂 Dessutom hade Naomi kolik som var mindre mysigt. Hon skrek i 4-5 timmar varje kväll i flera månader, hade jag vetat tidigare att det fanns akupunktur hade jag gått direkt med henne. Tips om ni får kolikbarn.

Andra barnet var så mycket enklare, Corinne bara hängde med och var så chill hela tiden. Jag var säkert mycket tryggare i min mammaroll också så barnet kände det.

Så underbart mysigt att få gosa med dem en stund idag i alla fall, längtar efter med bebismys ❤️

På kvällen åkte vi till Bitza och Corinne och Naomi träffade sin idol Kaliffa (helt seriöst- låten). Han var så gullig men Corinne ville inte ta en bild med honom, hon gjorde high five och det räckte för henne 🙂

2 kommentarer

  1. Kaliffa bor i princip granne med oss o vi springer ofta på han i vardagen, i parken m barnen eller på affären osv o han hälsar alltid o är så trevlig. Då han bott här sedan innan han blev känd så är det så konstigt att se han som en kändis då man ser han så privat jämt o när han lever familjeliv osv o det är bara en av alla föräldrar man hälsar på i området o som man möter i parken tsms m barnen osv 😜

    1. Han verkar vara hur skön som helst. Så jordnära och trevlig 🙂
      Det bästa med Sverige, att alla kändisar typ kan vara ”vanliga” 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *