Vår tid är nu..

Ja! Tack till dig som rekommenderade serien ”Vår tid är nu” för mig häromdagen. Jag har totalt missat hela ”hypen” om den, så tack, för nu har tittat 3 avsnitt och har fastnat, så glad att jag har minst en säsong att plöja framöver.

I dag vaknade C tidigt, plus alla gånger inatt. Jag ”kissade henne” var 2,5-3 h. Hon vägrar att kissa i blöja och håller sig hellre hela natten, dock får inte giftet ligga så länge i njurarna, så jag lyfter henne och sätter på pottan så hon kissar. Känner mig lite seg i huvudet av alla turer, men vet att det inte är så många dagar kvar av springandet på natten. Jag uppskattar när vi får sova hela natten hemma i våra sängar, gud va skönt det är!!! 🤗

Hon sov dock väldigt länge idag på dagen, säkert trött efter natten, och jag tror att hennes kropp är lite trött på alla gifter nu 😢

Men hon var glad och pigg i korridorerna, utklädd till enhörning (se film på min Instagram @alexiiak) med klackskor sprang hon runt och lekte med Naomi. Barncancerfonden var här också när och gjorde mellanmål tillsammans barnen som var uppskattat. Sist men inte minst har vi spelat bamsebingo 378 gånger och C fick vinna varje gång 😉

På kvällen kom min mamma och pappa på middag och Claudia min vän var här på dagen. Dagen har gått ganska fort och allt har gått bra idag mina fina vänner.

Imorgon väntar en rolig dag med både lekterapin, pysselbyrån och clowner ❤️

Sov gott och tack för ALL kärlek igår, ni är bäst!

2 kommentarer

 1. Ni har verkligen en fin familj, måste vara skönt❤️
  Jag hade älskat att någon kommit med annan mat än sjukhusmaten om man säger så🙂
  Hoppas att allt går enligt plan och att ni snart får åka hem!
  ❤️❤️❤️❤️

  1. Ja!! Det är fantastiskt, pappa var här med lunch också. Finaste 🙂
   Allt går snabbt som vanligt och vi får välja om vi vill åka ikväll eller imorgon!
   ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
   Så skönt!
   Kramar

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *