Förbereder oss för imorgon

Hej hjärtan,

Hade först tänkt att göra en helgen i bilder, tills att jag upptänkte att jag typ inte tagit några bilder alls.

Att fota är en del av det jag gör, och jag älskar det. Men det är väldigt skönt att stänga av då och då och inte tänka på att fota hela tiden. Just där, på landet, är en speciell plats där jag älskar att bara vara. Jag har märkt hur jag snabbt blir som en zombie när jag kommer ut, och slappnar av totalt. Sen såg ni väl de magiska bilderna från igår?

I dag tog vi blodprover på morgonen inför behandling imorgon. Vi tog prov i fredags också, men om någonting behöver fyllas på, blod eller trombocyter så hinns det med innan behandlingsstart.

Sen åkte vi till Petrus för en frukostmacka, och sen till revisorn. Inte dagens bästa stund när jag fick mitt skatt och moms besked. Men, det känns faktiskt mycket bättre och lättare att betala skatt när jag ser runt omkring mig vad delar av skatten går till.

Imorgon är det alltså behandling igen för Corinne. På det 9 månader långa protokollet så har vi denna Högdos, en Vin Cristin, och en till högdosbehandling i december. Hur galet är det inte att det snart gått 1 år, 11/11-2017 var en tung tid. I menyn högst upp här på bloggen finns en som heter Kategorier/Barncancer, där har jag lagt in alla inlägg för er nya som vill gå tillbaka och läsa.

Hörs imorgon,

Alexia

Kavaj, zara.com // Leggings, Spanx // Stövlar, Custommade //

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *