Myshelg på landet

Hej hjärtan,

I morse var vi på provtagningen hos vår gulliga sköterska Daria. Vi hade också bokat läkartid för att C hade/har massa prickar runt munnen och näsan i början på veckan. Då bokade jag tid, men prickarna har blivit mycket bättre med tiden så idag hade hon inte så mkt kvar. Vi avbokade tiden i receptionen då det verkar vara napputslag som hon har fått förut när det blir kallt, men C fick ett läppcerat och pingvinstång ändå.

De är så fina och gulliga på KS. Jag har så dåligt samvete eftersom jag glömde tacka alla sköterskor och läkare i direktsändningen i måndags. Jag är så tacksam för att de faktiskt gör allt lite roligare på sjukhuset.

Efter det åkte vi hem och vilade lite, innan pappa hämtade upp oss och Naomi i skolan för att åka ut till landet. Mysigare helg kan jag inte önska faktiskt, ni vet att jag älskar att vara här Sen har C högdosbehandling hela nästa vecka, så det är skönt att vila upp oss här ute. Hörs snart, kärlek A

Det finns en artikel om oss på Aftonbladet ute nu, här kan ni läsa den.

Trevlig helg käraste ni!

4 kommentarer

  1. Följer alla bloggar på Bloglovin men hittar inte din ”nya”, vet du om UI kommer peka om den gamla? Eller ska jag fortsätta försöka lägga till din nya? Vill ju inte missa inlägg 😍

    1. Åh!! Hmm måste kolla!! sen sa programmeraren att han installerar ngt som är kopplad till bara min blogg så man får ett Mail. Skulle det vara bra tycker du? ❤️❤️

      1. Alltså ett mail vid varje nytt inlägg menar du? Känns lite krångligt, hoppas på att ni får Bloglovin att funka istället! Är ju där alla andra bloggar är samlade. Hoppas det löser sig ❤️

      2. Tror det.. ok då ska jag fixa det på ngt sätt 🤗😂❤️👊🏼😍😘

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *