Blödig start och kanelbullens dag

Hej vänner,

Idag har varit en riktigt skön dag. Det började med att jag fick agera sjuksyster när en tjej på ett café skar av sig en bit av fingertoppen. Jag är totalt orädd för blod, medan tjejen var kritvit och nära på att svimma. Men, man har sett mycket det här året.

Härlig start på morgonen när jag skulle njuta av min varma kanelbulle och en kopp kaffe. Ja visst, kanelbullens dag skulle firas med finaste bullen från Petrus. Smörig, nästan knäckig och så saftig. Åt ni någon kanelbulle dagen till ära?

En gång per år bakar jag bullar, så det kanske är dags snart. Mysigt när det är kallt ute, baka bullar och ha skön musik på.

Jag påminde mina instagramföljare också 😉 följer ni mig där? @alexiiak heter jag.

Efter att vi hämtat Naomi på skolan åkte vi hem för att ta emot ett lass från mathem, sen åkte vi hem till kusinerna och åt middag.

Här är äntligen länken till Corinnes insamling på Barncancerfonden. Tack till alla er som hjälpt oss att få ihop dessa pengar (+ 7000 som vi samlat in via Facebook som gick direkt till BCF och inte till Corinnes privata insamling).

Outfit:

Jag: Skor, Custommade // Jeans, hm // Jacka, Chaleur
Corinne: Jacka, Chaleur // Skor, Zara
Naomi: Jacka, River Island // kjol, Sofie by Sofie Schnoor

2 kommentarer

 1. Skulle köpa kanelbullar men blev så besviken på utbudet så jag o min dotter bakade på kvällen och åt flera, de blev perfekta:D.

  Cs rosa mössa och kanin mössa är helt underbara, hon är ursöt i kaninmössan :), får man fråga var du köpt dom?

  1. Åh!! Bättre med hembakta ändå om man orkar 🙌🏼😍

   Ja!! De är så söta! Jag har beställt på eBay, sök på rabbit hat baby typ.. va när c skulle tappa håret som jag beställde hem sååå många mössor 👍🏼👍🏼👍🏼❤️
   Kramar

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *