Veckans hiss och diss?

Veckans hiss?
Att vår insamling till Barncancerfonden fortsätter. Vi kommer att fortsätta med insamlingen på barncancerfondens hemsida, tills att Corinne är färdigbehandlad. Det var inte bara att föra över de pengarna ni har swishat, utan jag fick skriva in beloppet jag ville ”skänka” sen får jag snart en faktura att betala in. Så snart får ni se pengarna där.
Jag hoppas också att många blir månadsgivare nästa måndag (1 oktober) när barncancergalan är på Kanal 5.
Här är länken vår insamling.

Veckans diss?
Jag blev förskräckt, fick magont, drömde mardrömmar och fick allmänt ångest av det här. Jag fann artikeln via Naomis skola som skickat ut varningar om ett hemskt challange-spel som cirkulerar online, med grymma handlingar som mord och självmord som utgång. Vart ska det här sluta? Jag vet inte om det verkligen är sant men det kändes seriöst när skolorna skickade ut om det. Har ni hört om MOMO?

4 kommentarer

  1. Har ej hört om men skulle nog säga att sidan du länkar till verkar riktigt shady. ”Den rosa traktorn” alltså! Läs på startsidan av den hemsidan… Han/hon/hen verkar ju ha ganska extrema åsikter om t.ex invandring osv. (Verkar vara någon som röstar riktigt brunt, typ NMR eller Alternativ för sverige)) Så kanske inte är så bra att styra din trafik dit?

    1. Shit nej!!! Va konstigt att Naomis skola skickade den!!!!!

    2. Jag ändrade och tog bort länken.

  2. Här skriver Jack Werner, journalist och kunnig inom diverse internetfenomen/spökhistorier etc (har även Creepypodden), om Momo:
    http://kwasbeb.se

    Bra och sakligt om både sajten rosa traktor samt om själva ”challengen”.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *