Pannkakor och sista dag med kortison

Godmorgon hjärtan,

Tack för ert pepp och all kärlek efter inlägget igår. Ni är fantastiska och jag är så tacksam och glad att ni tittar in här då och då och ger oss kärlek.

Imorse ville Naomi ha pannkakor, jag ville ha bananpannkakor, Mike har gott på VATTENDIET (!!!) i 4 dagar så han dricker bara vatten (vilken galning jag vet!) och Corinne ville ha acaibowl. Pju!

Men alla blev nöjda och glada, lättast att tillfredsställa var Mike som faktiskt unnade sig myntate haha!

I dag är sista dagen på Corinnes kortisonperiod, och jag är otroligt glad över att det har gått så ”smooth”. Nästan inga raseriutbrott utan mest en glad och pigg tjej. Hon vaknade dock väldigt snorig, och just idag väldigt arg eftersom hon ville åka till sin papous och jaja (mormor och morfar), så vi åkte en sväng till dem för att leta svamp i skogen.

Kärlek A

I går kväll åkte vi förbi Bitza och beställde in några bitzor. Jag drack ginger beer som var så otroligt gott, jag tror inte att jag provat det förut. Testa det om ni hittar det i affären (det är inte öl). Corinne somnade i min famn och sussade så sött. Sen somnade jag fullt påklädd med smink och oborstade tänder och vaknade 00.30 🙂

Ha en fin helg,

Alexia

3 kommentarer

 1. Skönt att hon fått må lite bättre denna gång👍🏼
  Tänk vad tiden går fort ändå, även om det inte alltid känns så, men vilken resa ni har ”bakom er”.
  Nu blir det snart nerförsbacke😄
  Ha en fortsatt fin helg.
  ❤️❤️❤️❤️

 2. Skönt att hon mådde bättre denna gång! Tänker så mycket på er. Hon är ju ett charmtroll utan dess like, älskar att se klippen med henne på insta. Född stjärna!

  1. Hih! Ja hon är för himla rolig alltså.. en sån glädjespridare!
   Tack för att du tänker på oss
   kärlek

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *