Vaxad och höstfint på balkongen

Hej vänner,

På morgonen idag var jag förbi Clinic Divine för att vaxa mig. Många tror att brasilians vaxning gör galet ont, men jag tror det beror mycket på vart man går. Jag tycker inte alls det gör så ont. Men nu bestämde jag med Tara att börja göra laser istället. Kommer ni ihåg att jag gjorde det när Corinne var liten? Jag hade svårt att få till det eftersom det låg utanför stan, men nu har jag bestämt att börja om och köra.

Har någon av er gjort laser? Vad tycker ni?

Efter det mötte jag upp min höggravida vän Sandra som är redo att kläcka när som helst. Jag längtar ihjäl mig efter bebisgos alltså! Åh!

T- shirt: Sofie Schnoor //Örhängen, Zara

Sandra letade blommor till vardagsrummet, och jag ville ha nytt till balkongen.

Och nytt blev det! Jag fick också bästa hjälpen att plantera om när Naomi kom hem från skolan.

Före: En trött gammal tomatplanta och ledsna sommarblommor.

Efter: Höstliga färger, fräscht och helt städat på lilla balkongen. Lavendel, kål, ljung och lite annat. Den enda som jag inte fick plats med var gräset så den ska få en ny kruka.

4 kommentarer

 1. Min dotter har kört laser under armarna och är supernöjd👍🏼
  Fint det blev på balkongen!
  ❤️❤️❤️❤️

  1. Ok! Toppen

   Tack snälla ❤️❤️❤️

 2. En vän till mig gjorde laser, hon tyckte hon hade mkt hår innan (vilket hon inte hade) men shit alltså hur hon såg ut efteråt. Som en apa. Hon fick svarta, grova hårstrån, hon stämde företaget och alltihopa. Tyckte så synd om henne. Efter jag sett resultatet på henne kommer jag aldrig göra laser, oavsett vart! 😩

  1. Omg!!!!!! Vad hände 🙈🙈🙈🙈💀💀💀💀💀💀

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *