Ny frisyr

Hej hjärtan,

Voilà! Så här blev nya frisyren, kort och fräscht! Känns så otroligt skönt, jag bara varför har jag inte gjort det är förr??

Förra veckan skickade jag ett meddelande till Gullu, min frisör, med två bilder, en på en kort frisyr, och en på en tjej med lugg. Hon bara VI KÖR, lugg eller kort. Det blev kort. Känns megafräscht på alla sätt. Hon är fantastisk på både klipp och färg vilket känns skönt för mig som innan henne sprang till två olika frisörer.

Jag har gjort en mini-intervju med henne som jag tänkte posta här snart. Lite kul om hennes favvo-produkter , trender, osv. Här hittar ni hennes Instagram.

Vad tycker ni om längden?

Tröja, Custummade

Kram A

2 kommentarer

  1. SÅ snygg längd! Och superfin färg på håret! Blev själv sugen på att klippa likadant 🙂

    1. Gör det, SÅÅÅ skönt! För förstagången känner jag att jag har en frisyr och vill faktiskt ha utsläppt! Innan har det jämt varit toffs 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *