Landet

Hej igen mina fina!

Jag sitter och tittar på valvakan nu, så spännande! För mig var sjukvård såklart en viktig fråga. Jag är nöjd med den vård vi får och väldigt tacksam för alla fantastiska sköterskor och läkare. Jag tror att sjukvården är väldigt bra när man kommer upp på den här nivån som vi är på, barncancer. Men att vårdcentraler och liknande skulle behöva förbättras på många sätt.

Landet var helt fantastiskt, förutom paniken fredag kväll när hon hade feber. Då kände jag mig stressad att behöva åka in. Mitt lilla hjärta hade ju också igenkladdade ögon, men hon tvättade själv flera gånger per dag. Så det var borta när hon vaknade idag.

Vi var nere vid bryggan, plockade frukt, bakade, spelade spel och de lekte ute. Så skönt att bara ta det lugnt och njuta av frisk luft och vacker natur.

Vi gjorde en liten avslappningsövning vid bryggan, alla skulle vara tysta i 30 sek och bara lyssna. Sen fick alla berätta vad de hade hört. Det var fantastiskt att höra vad de sa och hur duktiga de var på min lilla övning.

Sen fick de lite godis av morfar (jag brukar köpa nötter) så de var så lyckliga!

Sen kom vi hem, Mike tvättade, lagade mat och vi spelade vem där och la pussel. Sen röstade vi och håller tummarna för att det blir det bästa för Sverige.

Corinnes kofta, River Island // Naomis t-shirt, Sofie Schnoor

God natt

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *