Middag med familjen

Hej mina solstrålar,

Igår kväll var vi och åt middag tillsammans med Mikes mamma på Hallwylska. Tjejerna älskar att vara ute, och vill prata med allt och alla.

Enligt mig är det Stockholm finaste innegård, och ännu finare på kvällen när det är upplyst och bara så vackert.

Så skönt det var att få gå ut en sväng och dricka lite champagne. Visst hade vi kanske behövt ”egentid”, men det är bara trevligt att ha minisarna med. Som många av er brukar skriva här så kommer den tiden när de inte vill hänga hela tiden med mamma och pappa. Fast jag hoppas att de alltid vill hänga med oss, att vi kan vara bästa vänner, resa ihop, gå ut tillsammans och alltid vara världens bästa team.

Det blir en tuff vecka nästa vecka med behandling och kortison, så vi passar på att njuta av en pigg, glad liten tjej. Bara för att hon alltid ser glad och pigg ut glömmer många att hon är sjuk, men jag tänker på det jämt. Oron när hon ser trött ut, har någon prick, känns lite varm eller är minsta annorlunda. Varje dag vid 19.30 tar hon sina cellgifter, så de har jag alltid med i en liten necessär när vi vi inte är hemma. Hon är fantastisk på att ta dem, jag ska filma henne och posta på någon dag.

Jag mår alltid sämre när C mår dåligt, men jäklar va skönt det ska bli att få bocka av en till kortisonperiod. Jag vet ju hur snabbt det blir bra efter att hon slutar ta tabletterna så det är bara att kämpa. Tisdag-lördag är det nästa vecka.

Kjol, babyshop (länkar imorgon) // Skor, Zara

7 kommentarer

 1. Härligt att ni tankar energi när alla är pigga, då orkar man det andra lite bättre👍🏼
  Det ni investerar i era barn nu, kommer visa sig sen. Självklart kommer det finnas perioder när dom inte vill hänga med er, men jag är övertygad om att ni alltid kommer vara ett tight team❤️
  Som man sår får man skörda är helt sant.
  Min 18 åriga son sa för ett par veckor sedan, -Mamma kan inte du och jag hitta på något imorgon?
  Då blev jag nästan lite rörd, men försökte spela cool, jag ba. Jo, det kan vi väl🤣🤣🤣
  Det lever man på länge, sen efter nån vecka blir man arg eller irriterad över något, då är det bra att påminna sig😄

  Trevlig helg!
  ❤️❤️❤️❤️

  1. Gud va gulligt!! Så vill jag ha det.
   Hahaha!!

   Du är fantastisk min cyber-vän ❤️

 2. Kjolen!!! Herregud så gullig.

 3. Sååå coola skor du har! Var är de ifrån?

  1. Tack! Från Acne förra året. Finns kanske på blocket ❤️❤️❤️

   1. Charlotta

    Tack för att du svarar! Måste även säga att jag älskar din blogg!!

   2. Tack snälla ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🚀

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *