Alexia spanar på…

alexia_blogg_mode.jpg

Leopardklänning, Ganni: Jag har hittat tillbaka till min djurmönsterkärlek som jag hade för flera år sen. Den här skulle vara så söt med boots och en stor kofta över, kanske i någon poppig färg.

 Sadelväska, Dior : Jag kommer så väl ihåg att den här var poppis när jag började gå ut på klubbar. Jag var 18 år och en kompis till mig hade köpt en. Vi var ute och den blev stulen i soffan när vi satt där. Det tråkiga minnet har jag av den här väskan. MEN jag är så redo att skapa nya med en egen. Vill så gärna köpa en i någon snygg färg.

Kjol, Jaquemus: Blev helt förälskad när jag såg den här kjolen första gången. Den skulle vara så snygg till en kofta och boots, eller en enkel t-shirt och sneakers.

Foundation, Dior: Jag köpte den här i tisdags och det blev en favorit.

Skor, Balenciaga: Kanske är alla trötta på dessa men jag ÄLSKAR mina och tycker de är så coola. Jag har en annan färg men skulle gärna köpa ett par till, antingen i vitt eller blått.

Örhänge, Iliana Makri: Ni som följt mig ett tag vet hur mycket jag gillar smycken  med ögon. Det är säkert min grekiska ådra men jag tycker det är så vackert och sägs skydda mot onda ögon.

Hatt, Mango: Huvudbonader i alla former bär jag på höst och vinter. Jag behöver införskaffa mig flera nya och jag gillade både färgen och modellen på den här.

Skinnsoffa, okänd. Vi ska sälja vår sammetssoffa och köpa en ny. Jag vill ha en skinnsoffa i en vacker ljusbrun färg. Vi är så inne på naturmaterial och naturfärger just nu så den här soffan skulle vara en dröm

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *