Vintageshopping på söder och Petrus

God eftermiddag hjärtan,

Tack för era välbehövliga hinna-med-livet-som-förälder-tips 🙂 jag har börjat skriva i min kalender som aldrig förr. Känns kanon!

I dag har jag fixat massa papper som jag behövde göra för en vecka sen, check på den nu!

Sen var vi på väg till en vallokal för att förtidsrösta, men fastnade på Petrus. Alltså detta magiska bageri. Mackorna smälter i munnen, jag undrar hur lyckas han. Gudomligt allt man äter. Om ni bor i Stockholm, testa. Om ni kommer till Stockholm, missa inte!

Först besvikelsen när hon fick ost på mackan….

Sen lyckan när jag petat bort osten.. haha

Jag gick förbi nya POP Stockholm, vintagebutiken som tidigare låg på Nytorget. Nu har de flyttat till Åsögatan, och jag hittade den här silkdrömmen för 450kr, så glad! En annan butik som jag måste till pronto är Från A till O som tydligen har massa fint och bland annat vintage Levi’s som jag letar efter… Tips tips!!

En av mina favoritbutiker är Nitty Gritty och jag hittade så klart massor med fint. Min nya regel är dock ”think twice (minst twice)”, jag måste tänka igenom mina köp, sluta shoppa så mycket småsaker, och istället välja plagg som jag tror att jag gillar om ett år också, med bra kvalité.

Ikväll ska vi ut och äta, jag kanske har min nya klänning på mig.

Kram A

Min outfit är väldigt svart såg jag nu. Polo, Zara // Jeans, Cubus // Skor, & Other Stories

1 kommentar

  1. Du är verkligen en super mamma💗💗undrar om du kan uppdatera hur C mår, hur hennes kropp regerat,hur långt ni kommit i behandlingen, vad har ni klart och om hon verkligen förstått att hon varit så sjuk??

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *