Intervju till Barncancergalan

Hej fina!

I går kväll efter filmandet åkte vi till Lilys burger. De filmade alltså delar till Barncancergalan som sänds i oktober. De filmade även en del i juni på sjukhuset.

Intervjun med mig höll på i 1,5 h så jag kände mig helt uttömd på energi efter. Jag behövde alla kalorier som gick haha. Lilys burger går dessutom alltid hem hos minisarna och jag älskar deras halloumiburgare.

Gårdagens solnedgång när vi kilade hemåt var så här magisk!!!

Idag gjorde vi inte mer än att äta lunch på Mondrads med Shahin.

Det fanns en enda vattenpöl i hela Djursholm idag och den skulle hon gå rakt i, med tofflor och strumpbyxor.

En dagens tack! Viltbullar med mos och lingon, guuuuud va gott!!!

Sen hämtade jag Naomi på hennes skola, och hennes vän Olivia på en annan, köpte glass till alla och åkte hem. Lagade mat till dem + Olivias mamma och bror och ska nu ta ett väldigt sent men avkopplande bad. Det behövs. Kärlek A

Min outfit:

Blus, Valerie (hittar inte online) // Skinnbyxor, Gestuz

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *