Visning för Valerie

Hej mina fina!

Imorse var vi uppe rekordtidigt (06.45) för att hinna lämna Naomi i skolan, och komma i tid till Valeries visning på Nobis. Det var superfint uppstyrt med god frukost och fin lugn visning. 3 modeller som kom in då och då och visade nästa vår och sommar kollektion. Så otroligt fin kollektion!

Frukosten var så god och vi alla fick en sjal vid bordet som jag kommer att ha i håret imorgon 🙂

Det här looken var min favorit, så Alexia! Älskar set och älskar tyget – så chict och coolt på samma gång.

Jag och Mira, hon sköter Valeries PR. Grymt duktig på alla sätt.

Valerie gör så fina plagg som fungerar lika bra säsong efter säsong. Printen och modellerna fungerar år efter år, och jag vet att det är så vi måste tänka när vi köper kläder. Hållbart mode, för plånboken och miljön.

Ett av mina favoritprints var stars and moon som Valerie själv hade på sig. Så himla snyggt.

Linn och Charlie (i knät).

Mingel mingel, här med Forni.. min topp är ny från Zara

Och dagens Queen, Valerie så stolt över henne, som vän och entreprenör. Girl pwr!

1 kommentar

  1. Tack snälla!! Och tusen tack för att du kom! <3

    /Team Valerie
    valerie-shop.com

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *