Helgen i bilder

DSC01664x.jpg

Fredagen var superhärlig, och det bästa var eventet med Bybianca på Bockholmen.

Lördagen började med en god frukost tillsammans, jag älskar när vi sitter tillsammans och äter. Sen gav oss ut på stan och mötte upp svåger och kusinerna. Det skar i hjärtat när jag hörde att det var nazistiska demonstrationer i stan. Och det känns så sorgligt att behöva vara orolig, och behöva tänka vart och när man inte ska befinna sig på vissa platser i vår fina stad.
Kjol, pretty little thing // Skor, Converse // Kofta, Valerie

Sen hängde lite på Bitza på söder. Vi åt lunch på falafelbaren och avslutade söderhänget med en kaffe på Mellqvist.

Processed with VSCO with m5 preset

Sen hade vi lovat Naomi att  leka en stund med sin bästis Alissa, vi möttes i Vasaparken för lite lek och en kaffe på SNÖ.

Processed with VSCO with m5 preset

Men man kan inte besöka Stockholms godaste glassbar utan att äta glass.

På  kvällen var vi på middag hos Rima och Samir. De bjöd på smarrig hälleflundra med saffransris och massa annat gott. Jag fotade inte, utan var in the moment 🙂

Frukost nr 2 på söndagen. När 3/4 av familjen kom hem från boxningen hade de köpt med sin färskt bröd som jag åt med vår tomatmarmelad och ost. Yummie!

Vi jobbade med Corinnes supersnöre som håller på att bli jättelångt. Vi räknade ut att vi missat typ 40-50 pärlor som vi ska hämta nästa gång på sjukhuset. De får alltså en pärla för varje sak de gör under behandlingen. En för cytostatika, en för stick, kortison, ultraljud osv osv. Finaste grejen!

Vi bakade syltkakor, väldigt smarriga. Mamma, pappa och farmor kom så vi knådade och gräddade snabbt.

200g smör, 1 tsk vaniljpulver, 1 dl strösocker, 4,5 dl mjöl. Blanda i matberedare. Rulla till en korv. Skär i bitar, tryck en grop, fyll med hallonsylt. Grädda i ugn: 175 grader i ca 15 min.

D1B22A93-1A1C-493E-B00A-D7BB3B51B04F.JPG

På kvällen gjorde Mike persisk mat, lammgryta med squash, magiskt. Sen kom min vän Sandra och vi drack te och myste.
Love A

And above all, watch with glittering eyes the whole world around you because the greatest secrets are always hidden in the most unlikely places. Those who don’t believe in magic will never find it.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *