Seg dag med en mysig stund i oasen

Hej hej fina ni!

Jag ska försöka återgå till två inlägg per dag. Jag saknar att sitta och leta inspiration från olika håll och dela med er. Jag har äntligen börjat hitta lite nya idéer.

Nu har vi börjat med en ny läggningsrutin, så vi går till sängs tidigt, runt 19-19.30 och läser en Bok som Forni köpte till Corinne när hon blev sjuk, ”Elefanten som så gärna ville sova”. Den är såååå härlig och sövande. Man blir verkligen lugn och båda somnar snabbt, innan 20.

Detta innebär att jag har lite egentid på kvällen när både jag och Mike ofta sitter någon timma med datorn, innan vi kollar på någon film tillsammans.

I dag var en riktigt seg dag, allt var bara segt. Det enda som var mysigt var att Mike skulle köpa blommor till ett projekt han pysslar med så vi åt lunch på Zetas trädgårdscafe.

Både jag och Mike åt en soppa med potatis och kokosmjölk. Sen drack vi kaffe och satt tysta och skrattade åt Corinne.

Sen var Corinne en stund på förskolan när vi kom hem. Och det bästa som hände var att Benjamin Ingrosso skickade världens sötaste videohälsning till Corinne. Så fint av honom ❤️

6 kommentarer

 1. Fina Alexia, är din jacka från Zara? Gammal eller ny? Letar febrilt efter den perfekta denim jackan. Länka gärna om du kan. Och solisarna, varifrån? De är 👌! Kram 💕

  1. Ja från Zara!! Hmm ska kika om den finns fortfarande, jag tror att den är slut dessvärre men jag kikar senare!
   Kolla asos.com de har massa fina
   Kram
   A

  2. Solistens är från Hmm.. återkommer! Glömt vad de heter haha

 2. Gillas skarpt👍🏼
  ❤️❤️❤️❤️

  1. ❤️❤️❤️❤️❤️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *