Ulriksdals slottsträdgård – självplock och lugn

Hej fina,

I dag var vi en snabbis på Lindex frukost och snackade med lite vänner som jag inte träffat på länge. Mysigt!

Efter det tog jag en lååång promenad med Corinne som somnade i vagnen. Bockade av massa samtal och fick motion på samma gång.

Jag mötte upp Mike, Rondek och Nikola på Kale and Crave där vi åt lunch. Älskar deras sallader!

Sen hämtade jag Naomi på skolan, hon är så himla glad över skolan och sin klass. Hon är överlycklig hela tiden och kramar sina vänner när hon går, sötnos! Hon älskar att kramas så jag gillar att hon är sig själv 🙂

På eftermiddagen åkte vi till mitt favoritställe just nu (eller egentligen alla årstider), Ulriksdals slottsträdgård för att plocka grönsaker hem. Squash, rödkål, majskolvar, gröna bönor och blommor. Helt helt magiskt. Det är som ett lugnt paradis när man går runt där, och jag känner mig sig så fri och lycklig av att se allt växa. Min dröm är att ha en egen trädgård i framtiden, med alla olika grönsaker som jag gillar, och ett orangeri med gungor och matbord där man kan sitta året om och äta – längtar!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *