Artipelag med Barebells

D35I0804.jpg

Hej fina!

Hoppas att ni har haft en bra dag. Jag och Corinne blev upphämtade imorse av en taxi som, efter plockat upp Dasha, tog oss ut till Artipelag. Joanna och Barebells hade bjudit dit oss för ett härlig event. De andra tjejerna åkte ribbåt ut, vilket hade varit så kul. Men C ville vara med mamma och träna, och barn och ribbåt känns som en läskig kombo. Träningen hade jag längtat efter, men C var hon sååå trött när vi klev av bilen eftersom hon, precis 2 min innan vi kom fram, hade somnat. Hon vaknade så klart och var trött. Det blev ingen träning för oss men kul ändå att kika på de andra som kämpade på. Sen åt vi brunch och hade mysigt.

Barebells gör de godaste barsen som man på riktigt blir beroende av, en sån och en kopp kaffe är livet. Jag brukar ha en i väskan som mellanmål eller om jag inte hinner äta lunch. Till middag stekte jag bananpannkakor med deras Milkshake vanilj. Jag tog 2 ägg, 1 banan, 2 msk havregryn och typ 1 dl milkshake. De blev godare än någonsin! Mycket reklam för Barebells här, men det är de värda så grymt goda saker de gör.

D35I0700D35I1081D35I0714D35I0750

2 kommentarer

  1. Hej!
    Mysig dag! Funderade på en sak, kan du inte ha så man kan gilla ett inlägg, eller du kanske ser ändå om man läser?
    Sånt funderar jag på så här på kvällskvisten, god natt🤣
    ❤️❤️❤️❤️

    1. Jo!!! Jag ska fixa det! Jag saknar det från förra bloggen!! Gulliga du kramar

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *