Första dagen i skolan

I dag var en stor dag mina vänner, Naomi började skolan. Jag var lite små nervös faktiskt, men hon verkade hur cool som helst. Vi har länge känt att Naomi är lite understimulerad på förskolan och lite hetsig att ta nästa steg vidare därifrån. Så hon har längtat efter att få börja skolan.

Vi samlades 09.00 i kyrkan där rektorn pratade och vi så glatt sjöng lite psalmer 🙂 Sen gick vi till klassrummen där vi träffade de andra barnen och föräldrarna lite snabbt. Efter det hade vi enskilda samtal med läraren så vi han kila i väg två timmar och fika och besöka Chaleurs kontor för att se de sista proverna. Och en lunch på Omayma!

Imorgon lämnar vi Naomi och det känns SÅ bra, inte minst för att hon ska få bli stimulerad och få leka av sig och all energi hon har (thank god). Vilken lycka att få gå i skolan alltså 🙂 Jag har precis beställt nya inneskor till henne och en ny vattenflaska.

Många, på Instagram, har frågat om hennes strumpor som hon har på bilden, de kommer från BangBang Copenhagen Babyshop.se // Kjolen är från hm och skorna Dr Martens

3 kommentarer

  1. Anna Vasiliki

    UNDERBARA KIDZEN❤️❤️ Vi är kvar i Grekland…så skönt i augusti… Hoppas vi kan samlas här nästa år💜💜 Ta hand om er och hälsa familjen fina Alexia!
    Kram!

  2. Alltså wow vilken vacker tjej!! Så himla söt och så underbara kläder. Kram!

  3. […] morgon fina ni, Förra veckan var härlig. Naomi började skolan. Tjejerna fick träffa Benjamin Ingrosso. Vi besökte Zetas trädgård och plockade grönsaker på […]

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *