Bitza hornstull, biodlarkurs och skolstart

DBE5A4DC-D083-40A6-A95E-4DF0F424276F.JPG

Hej härliga söndag,

I dag var vi och premiärade på ”Bitza”, stället  som Mike ritat vid Hornstulls strand. Så fint, så gott. Verkligen ett tips om ni vill gå till något skönt nytt, pizza med sideorders. De mjukstartar dock så menyn är ganska liten än, bra för mig som aldrig kan välja. Vi kommer nog  hänga där väääldigt mycket. Inte minst för att det är sån skön stämning, snart får de öl och vin och har öppet länge på kvällarna.

Sen åkte vi till pappa och firade honom, han fyllde år i veckan så vi firade honom på sjukhuset också men nu kom brorsan också. Pappa har länge intresserat sig av bin så vi köpte en biodlarkurs till honom. Min brors tjej gjorde jättefina etiketter som han sen kan sätta på sin (förhoppningsvis) egna honung.

Nu har vi valt kläder till Naomi som börjar skolan i morgon. Det var en kamp men  tillslut fick vi till det som hon ville. Vi ska ses hela skolan kl 9 i kyrkan för upprop, så spännande! Berättar imorgon,
Kram A

B0185E0F-B30E-4515-A77B-C28BD11E426F.JPGProcessed with VSCO with m5 presetProcessed with VSCO with m5 preset

Jag tog ingen bild på efterrätten (fy på mig) men jag högg in så snabbt, hallongrotta med mjukglass och pistagenötter  och tahinicheesecake 🙂

21EFEA14-7FA9-4029-AD44-E699AC07BF16.JPG

Snyggt och fotovänligt, precis som jag gillar hehe,bra jobbat Mike!

Processed with VSCO with m5 presetProcessed with VSCO with m5 preset

Outfit, By Malina 

Processed with VSCO with m5 presetProcessed with VSCO with m5 presetProcessed with VSCO with m5 preset

1 kommentar

  1. Min moster är biodlare, bästa som finns är att ha en biodlare i släkten. Honungen är godare, och när man väl har en biodlare i familjen så kommer man även lära sig hur mycket bra saker honung är bra för. Ett litet sår? Sätt lite honung på. Har du nageltrång, ta en klick honung…osv osv osv. Min moster gör även lipsyl och nagelbandssalva med sin honung, världens bästa! 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *