Slottsträdgården,självplock och mammig tjej

God morgon söndag!

Igår var en härlig dag. Jag åkte för att lämna tjejerna hos farmor, men C vägrar lämna mig. Jag måste verkligen göra något. Snälla har ni tips på hur vi kan vänja av att hon vill vara med mig 24/7?

Vi åkte till Ulriksdals slott med farmor, sen kom tjejernas kusiner.

Det var såååå mycket bröllopspar och fotograferingar där så Naomi och Corinne trodde det var prinsessor överallt på slottet.

Efter fika och lunch gick vi till självplocket på Ulriksdals slottsträdgård. Magiskt!! Man kan plocka ALLT. Vi ska gå dit med Mike så vi kan plocka tillsammans. Vi plockade majskolvar och plockade i alla fall – såååå goda. Det är ett supertips till er.

Nu har jag precis fått en jätteleverans från mathem och (detta är inget sponsrat inlägg), men jag måste säga att jag älskar mathem. Nu fyllde vi Det underlättar vår vardag så mycket. Det och städningen med Freska är två saker som jag aldrig skulle byta bort. Vad gör ni för att underlätta i vardagen?

2 kommentarer

  1. Nästa gång ni är på ett ställe och hon säger ”jag vill inte gå hem eller jag vill hit igen” så säger du att ”du kan få gå hit imorgon igen med *någon du vet kommer göra det till en grym utflykt* men jag kommer isåfall och möter upp efter 1 timme för jag måste fixa några saker/ringa några samtal.” . Alternativt att ni tar ned någon på utflykt och fy provar att gå ifrån en halvtimme.. så börjar ni därifrån helt enkelt 🦄😊 ❤
    Andra alternativet är att du bara säger att du behöver göra ett ärende själv (bestämt och oundvikligt) och så ger du henne en timer om hon blir knäckt och kommer överens om att du är tillbaka om tex 30 min. Låt någon som är rolig och okomplicerad och cool passa henne. Hoppas det ordnar sig ❤

  2. Jag tror och hoppas att det kommer ge sig vartefter hon mår bättre! Det är så mycket som är svårt att förklara för ett så litet barn, men att hon är sjuk på riktigt tror jag hon känner och då är det skönast och säkrast att vara med mamma❤️
    Du kanske kan gå och handla när M är hemma med tjejerna, bara tjugo minuter, även om hon blir ledsen. Hon märker ju att du kommer tbka och att hon ”klarade det”, små steg i taget.
    Hoppas veckan blir toppen!
    ❤️❤️❤️❤️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *