Hemma och första gången hos frisören

Hej mina hjärtan,

Vi mår bra över att vara hemma, känns så skönt. Men, jag måste säga att det har varit ganska trevligt den här gången. Corinne har varit glad och vi har hängt med andra härliga familjer de här dagarna. Både att sätta och att dra nålen har gått bra. Och jag har legat halva natten och tittat på The Four, ett amerikanskt musikprogram – blivit besatt 🙂 Nu ska jag snart sätta på finalen.

Vi blev klar med utsöndringen inatt så de kopplade bort droppet och vi var fria i morse.

När vi åkte hem ville Corinne verkligen klippa sig så frisören klippte det som gick att klippa. Hon satt blixtstilla och skrattade. Sen var hon såååå nöjd med nya frisyren.

På eftermiddagen skulle jag träffa Mira på Mahalo, och Naomi och hennes kompis Marley (Miras systerdotter) ville också med. Det var KAOS!!! Mira kommer aldrig skaffa barn, jag är helt säker hahaha! Ingen lyssnade på mig, smoothie spilldes på mig, Corinne och de vita tygskorna. Corinne skrek på Mira och oss andra (övertrött), ville ha nötter osv. Säg vad som inte hände, jo en sak hände inte, jag sa inte ett ord till Mira typ haha! Jag gick sen hem med tre smutsiga barn, acaibowl runt hela munnen och på alla kläder. En på axlarna och en sparkcykel och hjälm i varsin arm. Känn lugnet försökte jag intala mig.

Jag överlevde 😂 sen skulle de bada äta osv osv. Ni fattar, jag är rätt så trött just nu. Men jag kommer sova som ett lamm. Kärlek mina vänner

1 kommentar

  1. Ahw! Ett smart sätt att ta kontrollen över håret själv det där med att välja gå till frisören och klippa av det själv ❤ btw, först trodde jag det var Corinnes enorma ben med fot som sticker fram under capen i frisörstolen haha 🤣
    Kärlek till er och skönt att allt har gått så bra!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *