Högdosbehandling

1211722A-6842-43B2-B606-32D17ADDDABF.JPG

God förmiddag kära ni,

Imorse var lite tungt att gå upp 🙂 Vi alla har vant oss vid att sova länge, men idag ringde klockan 06 för att vi skulle emla hennes port. Sen hade jag svårt att somna om. Hon vaknade arg som ett åskmoln klockan 07 och ville ha välling, så typiskt att den dag hon måste fasta och inte får äta eller dricka vill hon absolut ha välling (aldrig i vanliga fall på morgonen).

Vi kom in på sjukhuset vid 8.00 glada över att se alla som man lärt känna. Nu när vi inte är inne så ofta (peppar peppar) känns det nästan kul att komma in några dagar och träffa alla som blev som en liten familj efter de första intensiva månaderna. Dessutom är familjen från rum 28 (kommer ni ihåg när jag skrev om dem) här för högdosbehandling också. Så länge Corinne tycker det är kul och inte mår dåligt på något vis så känns det helt ok för oss.

Vi fick första tiden för sövning 9.30 så allt var klart väldigt fort. Nu ligger hon fortfarande och sover – trött och snarkar. Mike köper thaimat som ni vet att hon gillar, och Naomi är iväg och hittar på massa skoj med syskonstödjaren Maria. Allt känns ok just nu helt enkelt.

Vi hörs om en stund, kärlek A

7 kommentarer

 1. Tänk vilka små hjältar dom är alla barnen❤️
  Vad dom står ut med, jag vet inte om jag skulle palla.
  Härligt att ni blev klara fort,
  Nu hoppas vi på en pigg tjej snart.
  ❤️❤️❤️❤️

  1. Det är helt helt otroligt! Jag är så imponerad av allt de orkar de små liven.
   Nu är det några dagars svettigt springande i korridorerna sen så ❤️❤️kram

 2. Skickar kärlek och styrka till er ❤️

  1. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 3. Kram till lilla godingen!

 4. Hoppas att allt gick bra! Många kramar till er och alla andra som måste gå igenom detta. Hjältar är ni allihopa och såklart de som jobbar inom vården! Kram!!!

 5. ❤️❤️❤️ till er alla!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *