Helgen i bilder

God morgon fina!

Hoppas helgen är härlig. Vi har haft en bra helg 🙂 I fredags var vi hemma hos Valerie och lekte med barnen. Sånt mys ❤️

Sen hände något sjukt. Vi kom hem och jag skulle öppna dörren men hittade inte mina nycklar. Jag letade överallt tills jag kom på att jag måste ha glömt dem i förrådet. Grannarna drack vin på den gemensamma balkongen så jag hörde med dem om de sett nycklarna, de sa att vår andra granne lagt dem utanför tvättstugan. Men icke! Jag knackade på men ingen öppnade. Sen sprang jag upp och tittade i brevinkastet, han hade kastat in våra ENDA nycklar. Alltid när man är lite stressad också haha. Grannen kom upp med en kemtvättsgalge som jag tillslut lyckades fiska upp nycklarna med 🙂 härligt med hjälpsamma påhittiga grannar.

Ett lunchstop på Omayma.

I alla fall, vi bytte om snabbt och träffade upp mina kusiner för att äta middag med barnen. Först åt vi persisk mat på Diwan, de ville prova persisk mat och var så nöjda! Sen gick vi till Un Poco där det var massa folk som vi kände så det blev så härlig stämning. Vi åt efterrätt och skrattade. Så lyckad och härlig kväll!

I söndags vaknade vi och gjorde pannkaksfrukost. Bananpannkakor till mig och Mike och vanliga till Naomi och C.

Efter en lååååångsam förmiddag åkte vi för att köpa boxar till mitt sminkbord på Granit. Dessvärre blir det retur eller ge till någon för det var helt fel färg.

Men vi stannade på söder och åt lunch vid Hornstulls marknad från en av alla foodtrucks, Indian street food.

Sen fanns det plats för en våffla med glass att dela på.

På kvällen kom mormor, morfar, farmor och farbror hit på spontan fika och tjejerna hade show.

Ha en fin vecka finaste ni ❤️

2 kommentarer

  1. Älska första bilden!!

    1. Visst!! Underbart

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *