Fjäderholmarna

Hej fina!

Jag ligger i sängen efter en fullspäckad dag. Vi började med blodprov, sen förbi Chaleurs kontor, sen möte, snabb lunch på Abowl sen testade jag något helt galet coolt hos Warpin media som fortfarande är superhemligt. Jag beundrar människor, eller framförallt tjejer som har ett mål i sikte och inte låter sig stoppas eller tryckas ner. Blir så beundrad av min gamla chef Emma som startade Warpin med en dröm om att jobba med VR som sägs vara framtiden. Go girl!

Nya jackorna kommer i nästa vecka. Vi arbetar med en grym designer som har jobbat med stora märken, så kvalitén och modellerna har fått sig ett rejält uppsving. Så glad!

På eftermiddagen träffade vi våra vänner som har båt på Djurgården så de tog oss på en tripp till Fjäderholmarna där vi åt tidig middag. Förutom alla getingar var det super! Sen tog vi en promenad runt ön och åt glass.

Nu gör vi oss redo för morgondagens (och några dagar till) behandling. Det känna alltid lite dubbelt som ni vet, men mest skönt att få bocka av en till behandling. Det här är 3 av 5 högdos, nu kör vi!

Kram A

2 kommentarer

  1. Håller ✊🏼 som vanligt och hoppas att allt går bra och fort!
    ❤️❤️❤️❤️

    1. Tack Nina ❤️❤️❤️❤️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *