Ny dag

Processed with VSCO with m5 preset

God morgon mina fina,

Jag hann inte skriva något inlägg igår. Jag satt med kvitton och massa räkningar (booring) och höll på med tråk-saker helt enkelt. Jag var tidigare superstrukturerad med papper, ekonomi osv. Men sånt har hamnat efter haha. Nu ska jag bättra på mig.

Jag kände mig lite lost igår. Lite ”lämna mig i fred-mood”. På eftermiddagen körde vi tjejernas farfar till sjukhuset, nu är det hans tur att starta sin behandling,  usch hemska sjukdom. Känns absurt att prata biverkningar från kortison med en äldre man, som att jag är någon sorts expert. Men jag är ju typ det 🙁

Jag hade planerat att posta Pride-vloggen, men kände inte mood för det. Hade planerat instagram-posten, en kände inte för det.

På kvällen åkte vi hem till vänner, grillade och hade mysigt. Allt kändes bättre med positivt sällskap och en god burgare 😉

I dag är en ny dag och jag har börjat med att meditera några minuter varje morgon och kväll, inget speciellt bara att jag ligger i sängen och andas, tänker positiva tankar och säger till mig själv att det blir en bra dag. På kvällen tackar jag för dagen som varit, att vi är tillsammans och säger några positiva ord innan jag somnar.

Ni betyder mycket för mig, det ska ni veta. Kärlek Alexia

Processed with VSCO with m5 presetProcessed with VSCO with m5 presetProcessed with VSCO with m5 preset

Kjol, zara // Linne, & Other Stories // Halsband (älskar, Lily & Rose // Örhängen, Edblad

10 kommentarer

 1. Trevlig helg ❤️

  1. Detsamma ❤️

 2. Kärlek <3

  1. ❤️

 3. Älskar din blogg ❤️ Du verkar vara så ödmjuk och jordnära!

  1. Tack Kristina ❤️❤️ så viktigt att vara det, en fin egenskap som jag ska lära vidare. Tack för det stor kram!

 4. Härligt att det känns bättre, tufft för er…😢
  London va magiskt och det känns skönt att vara hemma igen. Borta bra men….ja allt det där.
  Hoppas ni får en fin helg.
  ❤️❤️❤️❤️

 5. Fan va gött att höra att du lyssnar på vad du vill eller känner för. Man gör så mycket för att man borde. Good for you!!!! Kramar i massor!

 6. Saga Springcorn

  Kärlek till dig och familjen. Ni är mina favoriter <3

  1. Glad jag blir!! ❤️❤️❤️❤️❤️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *