Vila i frid lilla ängel S

alexia_blogg.jpg

I dag var en jobbig dag. Jag vaknade med en klump i magen. Sen såg jag hur Mike stod och strök sin skjorta, tyst och tankspridd. Av flera anledningar. I dag skulle hans bror ha fyllt år, för er som inte läst min blogg så länge så omkom han i en motorcykelolycka för 11 år sen. En dag vi alltid firar med sång och tårta, men alltid känner saknad.

Sen var dagen här då vi skulle säga;
Vi ses på en annan plats till världens finaste lilla S. Flickan som man så snabbt blev så förtjust i på sjukhuset. Som alltid gick runt med ett busigt litet leende på läpparna, alltid med dockan och dockvagnen. För ett par månader sen blev hon storasyster – och jag kan inte se någon bättre för rollen.

Men sen kom den olyckliga dagen för några veckor sen när hon fick sina vingar, alldeles för tidigt tycker vi som är kvar här på jorden. Men kanske är hon på en bättre plats, jag hoppas det, för hon är värd att vara på den bästa av platser, och det sägs att gud alltid vill ha sina bästa änglar nära.

Jag tänker på hennes familj. Så varma, positiva. Senast jag träffade dem köpte pappan happy meal till C och S. Det känns som igår när de satt där och smaskade chicken nuggets. De är en speciell familj med starka och varma människor.

Mike var där på begravningen och hälsade från oss alla. På eftermiddagen besökte vi Mikes brors grav och hade även en liten minnesstund för S. Vi hittade en plats under ett vackert äppelträd där satt en stund, utan att barnen egentligen visste att det var lilla S som vi var ledsna över.
Vi ses igen lilla vän, det vet jag, jag hoppas bara att det dröjer. Men jag vet att lilla S kommer att skydda sina små vänner och hjälpa dem så gott hon kan.

Kärlek

Processed with VSCO with m5 presetProcessed with VSCO with m5 presetA0F2EAD5-88A3-4B69-A3BF-2F888B3E1D8B.jpg

9 kommentarer

 1. Hjärtat går sönder av att läsa detta. Så fint & så starkt. ❤️

 2. Sandra Gren

  All kärlek till er. Sett precis att din yngsta har cancer. Att en sådan ung som inte gjort någon ont ska får lida. Ska verkligen be till gudarna där uppe att hjälpa henne och er familj. Hoppas ni får en fin dag även om det är en sorglig en.
  Xox

 3. Åh! All styrka till er. Tänk vad livet är skört och vackert. Och du verkar göra det bästa av det! Ger så mycket kärlek omkring dig! ❤️

  1. Tack Lollo ❤️❤️❤️❤️

 4. Stora kramar till er alla och särskilt till lilla S och hennes familj idag. Livet. Så fruktansvärt jävla svårt och så fruktansvärt jävla härligt.

 5. Anna Vasiliki

  Ibland är livet fruktansvärt orättvist… Det är hårt, svårt och tragiskt. Men det finns alltid en liten strimma av ljus, kärlek och hopp. Det finns oftast nånting man har att vara tacksam över för att försöka bearbeta och ta sig igenom sin sorg.
  All kärlek från oss till er Alexia❤️

 6. Det här var det vackraste och mest hemskaste att läsa och se på samma gång. Ängel så underbar <3 <3 <3

  1. ❤️❤️❤️❤️❤️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *