Födelsedagslunch för fin vän

Hej hej måndag!

Hoppas att ni har startat veckan bra, har ni börjat jobba?

I dag var jag och tjejerna (+Edita som hjälper mig lite med tjejerna och bilder och så) på Lydmar för att fira underbara Michaela som fyller 29 år! Hurra hurra!

Jag och M lärde känna varandra när vi båda jobbade inom stampen-koncernen och hon var min blogg-boss ett tag när jag var på familjeliv.se. Sen dess har vi varit friends och hon är ett så fint stöd till oss och Corinne ❤️ så tacksam för det! Gladast blev jag när jag fick höra att hon önskade sig bidrag till Corinnes insamling, ahh va glad jag blev.

Sen turistade vi lite i vår otroligt VACKRA stad. Jag var helt tagen för att jag (kanske) för första gången verkligen njöt av att se området kring Grand Hotell, alla båtar, vackra hus, slottet och alla glada turister. Det var SÅ vackert.

Vi köpte mjukglass och hade supertrevligt! Bra dag helt enkelt!

När vi kom hem beställde vi foodora.se och slappade i soffan.

Kärlek till er!

11 kommentarer

 1. Här jobbas icke!!! Här åks det till London imorgon, lyllos mig jag vet😄
  Åker med en kompis som fyller jämt och hon vill inte vara hemma så vi åker✈️
  Ska bli så mysigt..
  ❤️❤️❤️❤️

  1. Men yeah va kul Nina! Njut, jag älskar London. Verkligen mer och mer ju mer jag besöker staden. Längtar!

   Hoppas att ni får en kanonresa
   ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ fira ordentligt! Kram A

 2. Sandra Gren

  Vilken otroligt bra blogg!! Hittade hit precis och känner att här ska jag befinna mig ett par minuter varje dag haha! Älska variationen av blogg inläggen och stämningen är så fin. Kram till dig och din familj!!!

  1. Tack Sandra!!! Va kul att du hittat hit ❤️ så glad jag blir! Stor kram tillbaka

 3. Måste bara säga att jag älskar dina vloggar (och blogg)!! Kollade precis på din senaste. Dina vloggar är verkligen mina favoriter av alla youtubekanaler, så jäkla ärliga, härliga och roliga. Ligger alltid och skrattar för mig själv, Så härlig familj!! Fortsätt med fler videos för dom uppskattas verkligen:) kram!

  1. Yeeeeeeah!!! Va glad jag blir! ❤️🙏🏼
   Så kul att du skriver det. Spelade i dagarna in när vi pratar lite kärlek och Pride med de små, så kul! Klipps imorgon 🙂
   Stor kram

 4. Kan ha frågat innan, men dina jeans! Var är de ifrån? Jättefina!

  All lycka till dig och din familj!

  1. Hej !
   De är från Gina tricots samarbete med anine bing 🙂
   Tack och kram

 5. Vad händer med Chaleur? Så snart det blev lite svalare så blev jag sugen på höstväder och gick in för att kika men hittade inget? Hoppas hoppas det dyker upp igen.

 6. Hej, lika fina bilder som vanligt 😊 men hur orkar du ha jeans i denna värme 🙈😂

  1. Det var inte så här varmt i måndags, va perfekt!!! Men sen kom det igen, usch!! Hahaha kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *