Vila i frid lilla vän

Hej vänner,

Jag hade tänkt att posta youtube igår, men som många såg på Instagram fick vi en väldigt hemsk nyhet om en liten kompis från sjukhuset som lämnat oss. Så liten och livsglad.

Vi påminner oss här och nu om hur skört livet är och att livet tar så hastiga vändningar.

Vilken underbar liten tjej, vi pratade ofta om henne och hennes föräldrar 😓 Det värkte i mig hela kvällen, tårarna rann och jag kunde inte sluta tänka på henne och hennes föräldrar. Fantastiska, fina positiva och glada – alltid. Må hon vara på en finare plats än på vår orättvisa jord.

Vi sov hos mina föräldrar i villan med ac och duntäcke 🙂 som en dröm om man jämför med vad vår lägenhet bjuder på för tropisk hetta. Sen åkte vi och badade på Lidingö – där blåste det skönt.

Efter det köpte vi en massa thaimat och åkte till mamma och pappa. Sen hade de vattenkrig i trädgården och vi drack myntate med mynta som jag plockat.

Imorgon har vi behandling igen. Det känns som att veckorna flyger förbi! 4 veckor sen sist och det känns som max en. Då får hon Vin cristine och äter kortison i 5 dagar, hmm kortison är inte det roligaste men men 5 dagar på landet går förhoppningsvis snabbt. Go Corinne! ❤️

Efter det ska jag till frisören och sen blir det landet, längtar tills morgondagen är över. Kärlek till er

PS. Lördag 10.45 (tror jag) ska jag och Corinne gästa Jenny Alvesjö i nyhetsmorgon om ni vill kika 🙂 kram A

10 kommentarer

 1. Världen är så fruktansvärt orättvis 😢❤️
  Hoppas behandlingen går bra och ska självklart titta på Nyhetsmorgon på lördag! Handlar det om livet med barncancer?

  1. Fruktansvärt orättvis😪

   Kul! Ja! Livet med Corinne och hennes cancer

   1. Spännande och lycka till ❤️

 2. Missar inte på lördag! Såg på Insta igår och man lixom sätter lite i halsen, fast jag inte känner dom eller er, men när barn blir sjuka, det lixom kryper innanför skinnet och man kan bara försöka peppa allt man kan! Ens egna problem bleknar i jämförelse😢
  Nu håller jag tummarna imorgon och hoppas att ni snabbt är på landet igen och kan bada igen.
  Allt kommer bli bra❤️❤️❤️❤️

 3. All kärlek till familjen och till er. Det ska inte vara så.

 4. Det är så fruktansvärt vidrigt, jag kan inte föreställa mig smärtan hennes föräldrar upplever nu. Bara oron under diagnos och behandling är ju helt brutal och det värsta man kan uppleva, TILLS detta händer och det inte längre finns nåt hopp💔❤️ Så vidrigt orättvist.

  1. Ja jag vet inte hur man fortsätter om jag ska vara ärlig. Min man förlorade sin bror och hans mamma pratar fortfarande om honom hela tiden men smärtan hos henne försvinner aldrig. ❤️

   1. Inte jag heller. Det är som ett svart hål när man tänker på det, man liksom tappar andan o tankarna virvlar iväg. Det enda man kan försöka göra är att inte vandra den tankemässiga vägen.

    När jag blir sådär livrädd försöker jag klamra mig fast vid den 92% överlevnad som ALL har idag samt tänka att vi faktiskt är förbi den tuffaste delen av behandlingen o de risker som finns med den❤️💔

   2. Ja! Det ska vi göra! Klamra oss fast vid statistiken som är så bra och att forskningen går snabbt fram. Man måste tänka positivt i den här situationen och BARA ta en dag i taget ❤️❤️❤️❤️❤️
    Kram till dig Johanna!!

 5. Så fruktansvärt💔

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *