Vänner och sol

76EFF53F-819B-4749-8173-5B2BCD38E4A1.jpg

God kväll,

Ledsen att mina inlägg ofta kommer sent. Det är lixom fullt ös tills att C sover sen hinner jag jobba lite 🙂 Vi hänger här i huset, åkte en sväng till revisorn Eleni och sen lämnade jag in min mobil som gått sönder (6 månader gammal iphoneX, hmm…) Jag fick som tur är en lånetelefon så allt är under kontroll hehe. Sen åkte vi en sväng hem och vattnade vår tomatplanta.

Gladast är jag över att jag dessa dagar kunnat spenderat tid med så många av mina äldsta vänner. Vi har haft all tid i världen, ingen stress, fått allt serverat av min fina pappa och njutit av att umgås. I förrgår träffade jag Sandra och idag var Cicci och Sofie här. Alla har jag känt sen jag var typ 15 år. Så underbart att ha dem i mitt liv. Imorgon ska jag träffa två andra vänner innan vi åker till landet.

Processed with VSCO with a9 preset

Topp & Kjol, Bik Bok // Sandaler, Flattered 

Processed with VSCO with a6 preset

Annars NJUTER vi av värmen (och klagar lite i smyg), jag kan tycka att det är en aning för varmt men det beror nog mest på att jag inte har så många ställen att svalka mig på, Corinnes pool fungerar till viss del, men jag längtar ut till landet. Att få slänga mig i vattnet och bli ordentligt avsvalkad – vilken dröm. Imorgon åker vi ut och det blir ett dopp direkt!

Processed with VSCO with a9 presetProcessed with VSCO with a4 preset

Bikini, Daisy Grace 

Processed with VSCO with a9 preset

4 kommentarer

 1. Härligt, härligt, härligt!!!!
  Jag älskar vädret och vägrar klaga, även om jag svettas vissa dagar:)
  Sen ska vi gå där och frysa, i mörkret och slasket i e v i g h e t e r ! Jag tycket alla blir lite gladare och trevligare, inklusive jag själv 🙂
  Hoppas ni kommer till landet snabbt:)
  <3<3<3<3

 2. Sanslöst härlig sommar! Tur för oss som inte kan åka nånstans i år! Såg Corinne dansa på insta, så galet söt! Synd att biljetterna var slut, hihi! Kram på er fina!

 3. Hej! Du är så otroligt vacker så jag finner inga ord! Älskar din stil och tycker att du verkar ha ett hjärta utav guld. Så stark! Älskar inte bara dina kläder och väskor etc. tycker alltid att du har så otroligt snygga smycken, undrar vart dina örhängen på de nedersta bilderna är ifrån? Kram

  1. Men åh tack snälla rara! Det värmer mitt hjärta ❤️
   De är från Jane Køning älskar dem ❤️❤️
   Ha en fin dag
   Kärlek A

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *