Tomt Stockholm och grönskande trädgård

alexia_blogg_corinne-13.jpg

Hej hjärtan,

Hoppas att ni mår strålande vart ni än befinner er. Så kul att läsa om era sommarplaner för någon vecka sen. Jag är verkligen glad för vädret som vi har och har haft den här sommaren. Känns så magiskt att alla kan få njuta av svensk sommar fullt ut.

Den här veckan bor vi hos mina föräldrar och njuter av huslivet. Till helgen åker vi till landet och på söndag kommer Mike och Naomi hem från Side. De har superbra och bor på ett väldigt barnvänligt hotell – verkar hur bra som helst! Så skönt att Naomi får 100 % fokus och blir kärleksbombad av sin pappa. I dag hade han köpt blinkande skor till båda tjejerna (så går det när mamma inte är med haha), skämt åsido båda har drömt om ett par blinkande Frozenskor så jag kan bara föreställa mig den lyckan som Corinne kommer att känna när hon får sina 🙂

alexia_blogg_corinne-3.jpg

När vi kom hem badade Corinne i hennes mini-pool och plockade tomater i växthuset. I dag var jag och C inne på kontoret en sväng. Stockholm är helt tomt nu på sommaren, så skönt att slippa åka runt och leta parkering, lite folk på caféer och bara så härligt.

Jeans, Bik Bok // Linne, pappas

alexia_blogg_corinne-9alexia_blogg_corinne-10alexia_blogg_corinne-11

1 kommentar

  1. Galet overkligt väder😄
    Jösses va fort C’s hår växer, det är solen som ger xtra vitaminer! Det verkar inte gå nån nöd på er direkt, mysigt att ha lite ställen att välja på där man känner sig hemma.
    Det verkar som att vädret ska hålla i sig, så njut på.
    ❤️❤️❤️❤️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *