Hos mamma och pappa

Igår när Mike och Naomi åkt packade vi ihop lite saker och åkte hem till mamma och pappa. Villan där jag växt upp sen 6 åra ålder. Ibland känns det som tiden stått stilla här. Mitt första rum blev kontor. Men mitt andra rum, som jag fick när brorsan flyttade ut, ser precis likadant ut. Så mycket minnen jag har härifrån, hela min uppväxt.

Min underbara vän Sandra kom förbi och drack kaffe på fm och solade lite (tog fina bilder men jag råkade radera hela minneskortet).

Vi har varit vännen sen vi båda jobbade extra på Åhléns skönhetsavdelning på helgerna i Sundbyberg (tror det var 2007-ish) Jag kommer ihåg när jag såg henne första gången. Jag visste att vi skulle klicka. Hon spred en sån positiv energi och var så go på alla sätt, vi bara skrattade och hade så kul. En mer ödmjuk och snäll människa är svår att hitta. Hon har alltid älskat barn och nu ska hon få en egen. Tös eller pojk vet vi inte, men vad det än blir så kommer det vara världens goaste bebis. Jag blir så sugen på en bebis när jag ser henne mage. Jag hade precis samma graviditet som hon, enkel och smärtfri. Så jag skulle absolut kunna vara gravid igen ❤️

Vi pratade namn som är så kul, men sååå svårt. Här var några av mina namnförslag:

Mila, Milo (äpple på Grekiska) Leonie, Theo, Alba, Noelle, Damian, Ellie.

På kvällen kom min bror och hans barn över på middag. Har saknat dem så! De bor åt skogen (tycker jag – Gustavsberg) så jag vill att de flyttar närmare stan, det är så långt att åka till dem tyvärr. Hela vår familj bot i närheten av oss så vi ses hela tiden.

C var sååå glad över att leka med kusinerna, så söta att jag smäller av ❤️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *