Marknad och Sverigematch

Hej mina fina läsare,

Hoppas att ni mår fint, trots Sveriges förlust idag. Jag tycker att det är grymt att de kom till kvartsfinal så man får vara glad och stolt för det. Jag har precis tittat klart på Ryssland mot Kroatien – så spännande!!!! Så kul med VM tycker jag 🙂 Tittar ni?

I dag har vi packat inför Naomi och Mikes resa imorgon , de åker iväg en vecka till Side (Turkiet) med massa vänner. Lite tråkigt att vi inte kan åka tillsammans men men… Jag tänker nog mest på att C kommer att sakna Naomi, hon älskar verkligen henne såå mycket (men bråkar också :).

Mike inreder ett ställe vid Hornstulls strand som blir så himla fint. Vi var där idag och passade på att gå runt och titta medan han jobbade lite. Vi tog en sväng på marknaden och letade efter en foodtruck som passade mina små damer.

Det blev falafelrulle och falafel och pommes, mums!

Min supersöta topp här // kjolen här // skärpet är Mikes gamla // solglasögon här // örhängen, här och här // Sandaler här

Sen gjorde vi oss redo för Sverigematchen med massa gott! Till middag lagade Mike scampipasta och det bästa är att han använde linspasta (för att han inte äter gluten just nu). Det var så gott och varken jag eller barnen märkte någon skillnad. Lite hårdare konsistens, men så gott! Flera har frågat om recept via instagram – jag ska höra med kocken 😉

God natt! 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *