Hemma

Hej mina hjärtan,

Tack för er kärlek, alltid!

Corinne fick tillbaka sin feber under dagen igår så de ringde och sa att vi behöver åka till akuten och till 99% läggas in. Hon var väldigt pigg och glad, men snorig så det kändes inte så roligt att åka in. Men vi vill så klart ta det säkra framför det osäkra så vi åkte hem och packade ihop lite saker, emlade hennes port och åkte in. Men precis då ringde läkaren och sa, äch hon är ju så pigg och hon hade lågt infektionsvärd, så kom hit så ger vi henne antibiotika så kan ni sova hemma. Jag blev såå glad, speciellt eftersom det är typ fyllt på hela KS och man kan hamna på andra sjukhus. Hennes feber försvann under kvällen igår och sen har den hållit sig borta. Idag var infektionsvärden fortfarande lågt så vi fick ta bort nålen och åka hem 🙂

Så skönt!!!

Nu grillar vi röding och tar ett glas vin. Njut av dagen mina vänner, kärlek från mig!

13 kommentarer

 1. Åh va skönt att det gick över snabbt!
  Har tänkt på er hela dagen och hoppades att allt va ok, skål, ska banne mig fira med en honungsrom!
  Ha en fin helg.
  ❤️❤️❤️❤️

  1. Hahahhahaha du är för underbar!! Tack för dina tankar 🙌🏼🙌🏼🙌🏼❤️ ta en för mig me fining! 🌟

   1. Jösses, nu susar det i knoppen, två blev lite mycket för den här tanten🤣
    God natt😘

   2. Hahahhahahah!!!! 😂😂😂😂

 2. Underbara bilder ❤️❤️❤️

  1. Tack ❤️❤️

 3. Vad skönt att ni slapp läggas in! Hoppas hon får vara fortsatt feberfri nu så ni kan få njuta av sommarvärmen ❤️

  1. Tack snälla! Det hoppas vi också, heja heja C

  2. ❤️❤️❤️

 4. Jätteskönt att det löste sig så bra. Håller tummarna för att febern håller sig borta nu. ✊🏼

  1. Tack snälla ❤️❤️❤️❤️

 5. Hej fina! En kanske lite annorlunda fråga men jag blir nyfiken för att jag själv jobbar på en barnonkologisk avdelning. Du kan ju välja själv om du vill svara mig eller skriva ett helt inlägg om detta.. 🌟 Jag undrar lite kring hur Corinne har reagerat & anpassat sig till sjukhusvistelsen rent psykiskt? Har hon varit rädd för att tex. Sätta nål i porten? Har ni nägra speciella knep för hir processen går till? Hur fungerade sonden för henne, gick det bra eller tyckte hon den var jobbig & ivägen? Har hon blivit lugnare nu när hon är mer van vid sjukhuset osv.? Vore inressant att läsa om 😊💗

  1. Hej Johanna!
   Underbart att du jobbar där, ser upp till er så mycket för det bra jobb ni gör för våra barn.

   Det kan säkert vara fler som vill veta så jag skriver ett inlägg om det 🙂
   Kram a

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *