Picknick och båttur

Hej fina!

Hur mår ni? Jag har mått konstigt i några dagar, haft stresskänslor och ont i kroppen. Jag lägger mig sent och vaknar tidigt – barnen lägger sig sent och vaknar sent. Så jobbigt! Vi måste försöka vänja tillbaka deras sovtid till ”normala” tider. Man får ju ingen egentid alls om barnen somnar efter kl 22.

Har ni samma problem eller är ni hårda med rutinerna nu på sommaren också?

Nästa vecka åker vi till landet, egentligen ville jag vara där från denna vecka, men Corinne har så dåliga värden så jag kände att det var skönt att hålla sig nära KS.

I dag hade vi lite picknick i Brunnsviken, sen lekte vi i kusinernas trädgård och solade. Efter det åkte vi en sväng med vänners båt innan vi kom hem. Så mysigt!

Kjol, nelly.com // bikini, Calzedonia

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *