Heja Sverige

Hej vänner,

Jag hoppas att ni har provat morotskakan som jag la upp igår haha. Jag längtade hem till den och en kopp kaffe idag. Två stora bitar blev det och den var faktiskt godare idag, om möjligt. Toppenrecept det där!

I dag var jag på möte på morgonen, barnen var med mig, så klart, de tror att allt är så mycket roligare med mamma än pappa 🙂 Men men det gick fint… jag är van nu. Så lycklig är jag nu att jag har hittat en underbar jänta som ska hjälpa mig i sommar. Med allt möjligt men framför allt att underhålla Corinne när jag behöver filma, jobba osv. Tummen upp på den!

Sen såg vi så klart Sverigematchen och skrev rösten ur mig när de vann, jag började gråta också, helt underbart! Heja Sverige! Va roligt det är med mästerskap tycker jag, och va kul det ska bli på lördag.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *