Spadag och planering

Hej mina fina läsare,

Fick en kommentar om att jag uppmärksammat personen (som jag inte känner) som swishade 5000kr. Ni förstår att jag är precis lika glad oavsett summa. Jag är så otroligt tacksam för varenda krona som trillar in. Det var bara sån chock och glädje när jag såg det, tacksam för allt vi får in loves.

I går åkte jag och tjejerna till Sollentuna och fixade våra naglar. Jag skulle fixa mina, men då ville de såklart också, allt för att de skulle vara lugna och glada. Naomi ville sitta i fotbadet och måla tårna och C måla naglarna.

Efter åkte vi till Pascal, jag beställde min favoritmacka, portabello, chilimajo och Västerbottenost (tror jag). Galet god!

Tjejerna lekte i parken bredvid och blev vän med en tjej. De verkligen klickade och ville byta nummer. Så sött att de verkligen tyckte om varandra, haha. Jag bytte nummer med mamman så får vi se om vi ses snart 🙂

På kvällen kom Edita, en tjej som ska hjälpa mig lite med Corinne över. För att jag skulle kunna jobba ”ostört” med en producent som ska hjälpa mig med youtube – vi har sååå roliga idéer nu. Ju längre kvällen gick desto roligare blev idéerna. Hoppas hoppas att allt blir som vi planerar. Det skulle vara så kul ❤️

Hoppas att ni får en fin helg!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *