Det blev en dag på stranden

Hej gullisar,

Vilken hetta!!! 30 grader varmt och jag smälte nästan bort idag. Imorse höll jag e fixa med lite paket som skulle iväg till fabrik i Turkiet för Chaleurs räkning. Vi behöver nya prover på en jacka som vi tar fram 🙂 Efter det åkte jag och tjejerna och badade med våra kompisar. Det enda och bästa alternativet när det var så varmt. Vi hade helt underbart, riktig utlandskänsla att ligga på stranden och känna varm luft blåsa mot huden. Tjejerna badade och badade..

Sen åkte vi hem till mamma och pappa på middag. Imorgon kommer Mike hem, vi ska köpa presenter till helgens fester och jag tjejerna ska gå fixa våra naglar.

Bikinin köpte jag i måndags på Calzedonia och solisarna valde jag på Ray Ban- eventet igår. Jag är så nöjd med mormorstrosa-moder, så bekvämt och elegant. Jag köpte flera par på Calzedonia 🙂

Corinnes super fina solkläder kommer från Kalanis swimwear, fina, svala och SPF50 – perfekt!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *