Burgers for the win

Hej fina!

I dag drog ökenhettan in, holy va varmt det var! Jag hade möte vid 10 (C var så klart med) och sen var vi på ett lunchevent med Ray Ban hos presskontakterna. Det var på deras innegård vilket gjorde allt ännu hetare, inga vindar och 30 grader 🙂 Jag valde ett par supercoola glasögon, åt några lobster rolls och sen åkte vi.

Igår var vi på Lilys burger med min kompis Rondek. Både jag och mina tjejer älskar henne, hon hade båda i knät och jag kunde äta helt ostört, annars är C som ett plåster på mig vad jag än gör. Jag åt deras falafelburgare men ångrade mig och ville ha halloumiburgaren, men för sent.. sötpotatis- pommes med tryffelmajo är livet tycker alla vi 😉

Efter gick vi en sväng vid vattnet och åkte sen hem och gosade. Så otroligt härligt underbart väder, tacksam!

2 kommentarer

  1. Hej gillade tjejernas röda koftor/cardigans sĂ„g ut som dom Ă€r frĂ„n the brand men hittar dom inte hos nĂ„gon Ă„terförsĂ€ljare!?đŸ™ˆĂ„ har inte sett dom dĂ€r tidigare(brukar shoppa deras klĂ€der)

    LĂ„ter som ni kommer fĂ„ en hĂ€rlig sommar hĂ€r i sverige nĂ€r det levereras kanonvĂ€der😎😎kramar

    1. Hej Jenny! Hmm ok, jag fick en hel pÄse ska kolla om det var provkollektion eller kommande.. Äterkommer
      Kram a

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *