Påminnelse kommer här!

532FBA7B-6FF5-4352-A933-CC0BCB409C8C.JPG

Hej raringar,

Hoppas att ni mår fint!

Idag var jag på ett möte, tills jag insåg att det var fel dag. Jag har verkligen fått för mig att det är onsdag idag.

Igår åt vi lunch på Pascal och jag kom på vad jag saknat det. Underbar personal och allt man äter är så smarrigt.

Igår hade jag dessutom tre barn, som om två inte vore nog nu när jag är ensam, haha. Naomis kompis ville sova här så det var tre barn i min säng vid 02 på natten 🙂 Ryggont är ett faktum idag eftersom de alla sov som tre kokta spagettin och jag på 10 cm på hörnan.

Psst!

Kommer ni ihåg vår insamling till Barncancerfonden? Jag måste påminna om den om vi ska nå vårt mål innan juli.

Vi samlade in nästan 80000 kr på 2-3 dagar men sen stannade det av efter några dagar. Nu kommer en liten påminnelse 🙂 Barncancerfonden gör så otroligt mycket för forskningen som går framåt hela tiden. Om 5/5 barn ska bli friska måste de hela tiden få in mer pengar. Jag försöker med en liten 100 kr kampanj, ”En hundring för barnen” så blir det många bäckar små om många hjälper till. Men ni får självklart swisha mindre eller mer också ❤️

Nr till vår swish är 0733-556500 (det kommer att stå Mikael)

All kärlek till er mina fina.

47F45E45-762D-4327-82FA-3A2AF719FE40Processed with VSCO with a9 presetProcessed with VSCO with a9 preset 193ABCA1-4D27-40C7-AEA0-47EAEB8B3D79.JPG

Byxa (nu rea), Zara // Skjorta, gammal (liknande här)

9 kommentarer

 1. Jag swishade men undrar om det var till rätt nummer, stod Michael (plus hans efternamn). Var det rätt?? <3

  1. Ja hahaha är min man 😅😅😂

   1. Hahaha, okej så bra, då hamnar det rätt <3

  2. Lisa, undrade samma sak när jag skulle swisha 😂😂.Alexia, all kärlek till dig och din familj, ni är fantastiska

 2. Hej! På bloggen ”bloggbevakning” så diskuteras det ang er insamling bland kommentarerna till ett inlägg (inlägget handlar inte om dig/insamlingen men någon ställde en OT-fråga bland kommentarerna) – Det var flera som tyckte att det var märkligt att ni vill att man ska swisha till er privata swish istället för att skapa en insamling via barncancerfonden i Corinnes namn dit man kan skänka och ”veta 100%” att pengarna går till barncancerfonden.
  Jag, och flera andra, tror INTE att ni på något sätt skulle lura följare eller inte skänka allt inkommet till BC, jag hade inte ens funderat över det tills jag läste kommentarerna så jag bara undrar (icke dömande, bara genuin undran) varför ni inte vill göra insamlingen via BC direkt istället? Hoppas att du inte tar min fråga på fel sätt då jag absolut inte menar att anklaga eller misstänka.

  Älskar din blogg och är både rörd och tacksam över att få följa er resa via ditt sätt att blogga, önskar er all lycka och styrka. Stor kram!

  1. Oj är det sant!! Va sjukt, ok det var mest för att Barncancerfonden inte har swish och jag tror att minimi beloppet är typ några 100 men jag kommer självklart att lägga upp detta så alla kan se. Kontot används inte så vi tyckte att det passade bättre. Jag sa även detta till Barncancerfonden att det var dumt eftersom många swishar 5kr 10 kr osv..
   men rätt att jag ska skriva ett inlägg om detta 😉 bra och tack att du skrev till mig, hade ingen aning.

   Stor kram!
   Alexia

 3. Swishat, såklart. För alla barn ❤️

  1. Tusen tack!

 4. Alltså Corinne (och Naomi såklart) är en sådan liten sötnos! Man smälter bara att man ser hennes söta lilla ansikte 😍

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *