Midsommar

ibizaq

Hej mina fina,

Så underbart att man har en blogg så man kan gå tillbaka och njuta av minnen. Förra året bodde vi i det mest magiska huset på Ibiza, hade egen kock hela dagarna som tog hand om oss,  vi njöt av champagne och magisk mat och livet var fantastiskt. Livet är fantastiskt på många sätt idag också, men att livet kan förändras så otroligt mycket på en kort sekund trodde jag aldrig då.

Processed with VSCO with a9 preset

Vi hade en mysig midsommar här på landet med våra vänner, mina gudföräldrar och föräldrar. Regnigt och kallt så mest mys hemma, men lite fest också 🙂

Om jag ska vara helt ärlig så hade jag svårt att släppa de två nya familjerna på sjukhuset som vi pratade så mycket med innan vi åkte i torsdags. Jag förstår precis hur ni har känt, att man vill göra någonting, minsta lilla för att underlätta för dem. Den lilla pojken fyller fyra år imorgon så jag ska försöka hinna upp med lite ballonger till honom.

Processed with VSCO with s1 presetIMG_3429

Klackar från Zara, 399 kr.

alexia_blogg_midsommae-1

Tröja, The Brand

alexia_blogg_midsommae-2

Corinne är så himla rolig och sa till alla när tårtan kom in;
Nu sjunger alla för mig, det är min födelsedag!!!!! Så vi alla sjöng och hon hon njöt så. Busunge!

alexia_blogg_midsommae-4

Tårtan var den godaste jag någonsin ätit, mandelmassebotten och grädde med maskarpone och lemoncurd i. Alla var helt lyriska! Låt mig kolla receptet med mamma så ska jag dela det till er 🙂

alexia_blogg_midsommae-3alexia_blogg_midsommae-5

Vädret tillät inte riktigt att göra kransar igår så vi var ute idag och plockade blommor till tjejernas kransar. Så många minnen som kommer fram.

alexia_blogg_midsommae-6alexia_blogg_midsommae-11alexia_blogg_midsommae-10alexia_blogg_midsommae-9alexia_blogg_midsommae-15

Jag gjorde Corinnes krans och valde jasminblomma och hundkex. Riktigt stolt över hur fin den blev. Nu ska de ha dem hela kvällen säger dem, 2 minuter säger jag.

Nu har precis vår ström kommit tillbaka efter flera timmars strömavbrott, såååå himla glad att vi får se Sverigematchen och få middag, haha!! Heja heja Sverige!!!

alexia_blogg_midsommae-16

2 kommentarer

  1. Åhh ni är så fina!!😘 Vill gärna ha receptet på tårtan!

  2. Ljuvliga bilder på tjejerna, ni är så fina alla tre❤️
    Mys på nu, lite härligt med vädret, då får man krypa upp i soffan, men snart vill kag ha sol igen!
    Ha en fortsatt fin helg.
    ❤️❤️❤️❤️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *