Nu är det gjort…

D27DF186-CB8C-48BE-975C-0A6DDFDF0DE9.JPG

Hej finaste ni och tack för er kärlek, även till rum 28.

Corinne har mått bra hela dagen. Först kom pappa med lunch,så smaskig räksallad med sallad, ruccola och salladslök från deras trädgård. Sen fick hon massa besökare som lekte med henne. Hon var lycklig. Då var det precis dags för sprutan (efter gårdagens tabbe). Hon hade emla-plåster i nästan 4 timmar för att det verkligen skulle gå ner i benet och underlätta för henne. Vi höll fast henne och hon skrek, men det gick snabbt. Så onödigt att det skulle bli så här, men men. Som tur är var många av hennes favoritpersoner här, så hon kunde gosa med dem efter. Hon berättade för alla när hon kom ut till dem med gråten i halsen. Efter en syltkaka så var det glömt.

Jag tänkte på en sak igår, jag kommer så väl ihåg när man kom in hit. Så klart väldigt oförberedd på att att stanna här. Jag hade ingenting med mig, inga hygienprylar, inga underkläder, extrakläder osv. Det hämtade vi efter ett par dagar men i början var det SLL-kläder och 3 dagar gammalt smink som jag försökte få bort med sjukhustvål och sen smörja in mig med typ inotyol- kräm som de hade här. Mike tog med sig lite från Rituals som jag hade nytt hemma för att ge till mamman i rum 28.

Så många företag vill hjälpa till med de medel de kan, och jag hade önskat att man fick ett trevligt ”startkit” när man kommer in?
Schampo, duschkräm, tandborste, tandkräm, fuktkräm, hotelltofflor, lingon-vecka-saker..osv. Skönt att slippa tänka på…

Vad tror ni om det? Har ni några ideer? 

Kram A

6 kommentarer

 1. Du har ett💓av guld.Vilken god tanke att du gav mamman på rum 28 hygien saker.
  Håller verkligen med dig att det skulle finnas ett hygien kit.
  Jag har följt dig från början och följer er varje dag.Har träffat många barn och föräldrar i er situation och dina inlägg har verkligen gett mig mycket.
  Ha en fin midsommar helg🌺

 2. Rosanna Gatti

  Jätte bra idé! När jag själv blev inlagd med min yngsta son såååå hade jag önskat att det fanns. Även extra kläder till dom små att låna? Jag kom helt tomhänt för att allt gick så fort och hann inte tänka på att packa ner något mer i skötväskan. Hade gjort en spraytan inför EB fotografering på eftermiddagen innan vi fick åka till sjukhuset så jag såg ju inte klok ut där, jätte ”smutsig” med grågrönare längst kinderna haha efter flera timmar när vi äntligen fick komma upp på en avdelning och få ett eget rum kunde jag tvätta av mig lite med hjälp av en fin sköterska som plockade fram det hon hittade. Minns att jag längtade efter en tandsborste!

 3. Du är fantastisk! Det är guld värt att få duscha med något som inte luktar sjukhussprit😳
  Det vore guld att få ett litet kit när man oplanerat måste stanna kvar!
  Skönt att det gick bra idag, men jag tycker ff att dom är klantarslen😳
  Hoppas ni kommer hem snart.
  ❤️❤️❤️❤️

 4. Så fint att tänka på andra och vilja göra deras liv lite lättare 💛

 5. Du e bara så fin❤️Det måste gå att fixa:) vilket fint kort på morfar och fina C och vad lika dem är💖

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *