En läkarmiss igen och flashbacks

alexia_blogg-11.jpg

Hej vänner,

I dag har, som jag skrev tidigare behandlingen gått bra. Dock kom läkaren sen och sa att de (igen) missat att ge henne sprutan i benet under sövning. Det ska inte hända och nu händer det igen! Jag förstår inte hur de kan göra såna missar och jag blir så ledsen för Corinnes skull, hon har nog redan. För det första är det inte en ”mjuk” spruta utan ska in i lårmuskeln och gör ont, och sen hade jag lovat henne att hon inte ska få fler sprutor i benet mer (denna skulle vara under sövning). Men nu blir det imorgon, i vaket tillstånd, usch.

corinne_leukemi.jpg


Corinne efter andra behandlingen

Mitt hjärta värker lite extra idag, vi har rum 27 och i rum 28 ligger en ny patient, en liten flicka, med två unga föräldrar. Vi låg i samma rum, nr 28, i 3 veckor. Jag lämnade inte korridoren på tre veckor. Jag ser deras anhöriga komma med ballonger, presenter och torkar tårarna i ögonen innan de går in. De tysta samtalen utanför rummet, jag ser rädslan i dem. Jag känner varenda känsla från de förstadagarna väckas till liv. Jag såg hennes mamma ligga och hålla om henne när hon sov, det kändes som jag såg mig själv ligga och hålla om Corinne. Jag såg mig själv gråta i korridoren, såg mig själv bryta ihop när någon ny vän kom och gav mig en kram. Jag tittar in i deras rum men allt jag ser är Corinnes lilla söta ansikte framför mig, med en slarvig toffs på huvudet, sitta på sängen och skratta, leka med en stor enhörningsballong, se hela rummet fyllt av blommor, gosedjur, leksaker – som ett mini Toys´r´us i rummet. Nu är det deras tur. Jag vill bara säga till dem att det blir bra, allt blir bra. Livet ger dem en riktig omgång, men med mycket positiv energi och kärlek så klarar man det mesta.

Läs också; 
När livet testar dig
Behandlingsdag
Ett steg fram, två steg tillbaka

33 kommentarer

 1. Kan ni inte kräva att den ges under lätt narkos under morgondagen? C har nog ändå, ja ni också för den delen..😟
  All styrka 💕

  1. Jag tänkte på det också, men då måste hon fasta och det känns som en jobbigare process 😪 så ledsamt men tur att det går fort ❤️ kärlek

   1. Nej såklart, det är ju verkligen inte lätt att hålla dom små fastandes..
    Med din kärlek och trygghet intill sig kommer det gå bra för Corinne ändå i morgon 💕🙏🏻

   2. ❤️ ❤️❤️ ❤️

 2. Nääääää, det får inte gå till så!!!!!!😪
  Ja, kräv en lätt narkos, usch vad jag lider med er alla å allt som gick så bra, fram tills det!!!!!
  Lilla gumman, vad hon ska behöva vara med om.
  Klantarslen är vad dom är😡

  Håller tummarna för att dom trollar med knäna imorgon så att det blir bra för C!
  ❤️❤️❤️❤️

  1. Ja riktigt klantigt, nu ska jag inte släppa kontrollen alls, 100 % fokus på allt de gör.
   Tack Nina, kärlek ❤️ ❤️❤️ ❤️❤️ ❤️

 3. Du är så stark A. Dina ord är så fina och berör enormt.

  Håller tummarna extra för C imorgon. ❤

  1. Tack Pernilla ❤️ ❤️

 4. Exakt samma sak hände oss med sista Peg:en. Jag hade också lovat att nu var det sista gången och det skulle vara i sömnen.. Astor tycker att den där sprutan är så jobbig. Han fick i alla fall lugnande medel och der var jättebra! Behövs ingen fasta. Han blev inte ledsen och sen somnade han. Rum 28.. det är fint att läsa det du skriver, jag känner igen det så väl. Kram.

  1. Men fy!!!
   Nu körde de med bara emlan och det gick bra, men synd att göra henne så ledsen i onödan 🙁

   Kärlek till rum 28 ❤️ ❤️och er!
   kram a

 5. Jag blir så berörd av det du skriver. Vill bara skicka lite styrka, mod och massa kärlek till er!

  1. Tack ❤️ ❤️❤️ ❤️❤️ ❤️❤️ ❤️❤️ ❤️

 6. Hej! Det finns ju speciella plåster som funkar som bedövning, man ska bara lägga på där som ska stickas , en timme innan, min son som är livrädd för spruta fick en sånt och då hade han ingen ont, hoppas allt går bra imorgon❤

  1. ja, de har alltid såna , men den ska in i muskeln och svider mycket. Men hon hade plåstret i nästan 4 h idag 🙂 ❤️ ❤️

 7. Skickar massa kärlek till din lilla familj och rum 28 ❣️❣️

  1. Tack ❤️ jag ska ge dem din kärlek också

 8. Fatima Lima Vieira

  Mina tårar rinner, så fint du skriver ♥️

  1. ❤️ ❤️❤️ ❤️❤️ ❤️

 9. Vilka fina ord alexia, kan inte hejda mina tårar. Jag hoppas att den lilla flickan och söta corinne blir helt friska snart.
  Min dotter råkade ut för en olycka (hon är nästan helt återställd nu tack o lov) men under mina tuffaste dagar på sjukhuset så tänkte jag på dig och det gav mig sån styrka. Styrkekramar!

  1. Åh va fint att höra, heja heja dig!! Tack snälla, det hoppas jag också ❤️ ❤️
   Kärlek

 10. Stackars fina Corinne som ska få spruttan imorgon… hoppas att dessa läkare lär sig att inte ”missa” fler sprutor. Tycker att de tror att de kan bäst ibland, ibland kan man inte låta blir att ddt gör ont, men inte pga de är klantiga 😡 och missar de något. Hoppas att söta Corinne sover imorgon när gon får sprutan. Du är en fantastisk mamma, du verkligen rör mig varje gång du skriver om sin dotter. Ni är speciella, vi känner inte varandra men tänker på fina Corinne och ber att hon blir frisk igen snart 💕

  1. Nej det är SÅÅÅ tråkigt att de gör såna missar. Så ledsamt för de stackars barnen som redan har tillräckligt.
   Hon fick den och det gick bra, men blev väldigt ledsen.. ❤️ sen glad igen..
   Kärlek

 11. 💛❤️

  1. ❤️

 12. Stackars C, 💗 tycker inte de borde kunna missa en sådan sak!
  Du har ett så stort o fint hjärta, ni kommer nog bli ett stort stöd för den här familjen även om ni inte kommer prata med dem så mycket, vem vet, det kanske ni kommer göra men oavsett kommer de se styrkan hos er och känna att det kommer gå bra för deras barn med💗💗💗

  1. Ja, jag kramade om henne igår och båda grät, jag känner hennes känslor i mitt hjärta.
   Men vet att allt kommer att gå så bra för deras lilla tjej ❤️ ❤️❤️ ❤️

 13. Lilla gumman. Vissa henne detta meddelande från min lilla fyraåring Selma.
  Till Corinna. 🦄🌺🌷💗🍒🍓☀️💋💚🦄

  1. Tack hälsar Corinne 🍓☀️💋💚🦄🍓☀️💋💚🦄🍓☀️💋💚🦄

 14. Mina tårar rinner oxå, dina ord berör så starkt. Massor av kärlek, E

  1. Hej Elin,
   Åh, kärlek till dig och en stor kram
   💕

 15. Kram på dig, skickar kärlek & ljus 💕✊💫heja heja heja er båda!

  1. Tack 💕💕💕💕

 16. […] blev som en liten familj efter de första intensiva månaderna. Dessutom är familjen från rum 28 (kommer ni ihåg när jag skrev om dem) här för högdosbehandling också. Så länge Corinne tycker det är kul och inte mår dåligt […]

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *